reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Katgen oby :tak:

a ja zaraz zbieram sie do g-wa ... musze smartfona oddac, juz sie znudzil ;-)
pozniej z dziecmi do lekarza... i czas zleci...

MILEGO DNIA ;-)

hej laski fotki superowe ;) właśnie oby częścej...

Larvunia ja jestem bez auta, ale jakbys miała ochote a obiad wpaść, po powrocie z gorzowa. dziś makaron z czosnkiem i szpinakiem...dawaj z dziecmi...jak masz ochote ;)

moja mała śi teraz, ale jakaś taka niewyraźna. zjadla rano mleczko, ale bardzo powoli, a pozniej trochę zwymiotowała. i nie wiem, czy moze gardełko nie. no ale śmiała się do mnie ano jak wariatka mała...i nie ma gorączki. a języka nie sprawdziłam. no zobaczymy. jak wstanie.

Ostatnia edycja:
Future jak u ciebie angina panuje to ja podziekuje :sorry: Z reszta mlody nadal chyrla Katgen slyszala... Boze mam nadzieje ze Izulce nic nie bedzie... no ale w sumie sie nie calowali i na dworku duzo bylismy ;-)

co do obiadu to tez podziekuje, szpinak fffuuuj :baffled::sorry: ale Tobie zycze smacznego bo wiem ze t zdrowo niby :sorry:
Ja wybywam za godzine luib dwie... jak sie obrobie i zupke zjemy, rosolek juz sie pichci ;-)

spoko, ale Dżeka ni ma ;) no ale rozumiem. ale jakbys miala ochote, to ja jestem.
wlasnie wstał moj bąbelek i robie manne. znaczy już stygnie. ale nie wprowadzam tak jak każą. dałam dwa razy mniej, i teraz juz robie normalnie ;)
a wczoraj jadła rosół z makaronem. ale makaronu mało ;) 5 makoronków wrzyciłam. ale jaka zadowolona. ehe.

dzisiaj brokuły z ziemniaczkiem. albo z dynią. musze isc zobaczyc do ogrodu jakie dynie już są ;)

witajcie

Madzia- to pochwal się pieskiem jakimiś zdjęciami. Ja też mam ochotę na jakiegoś pieska, ale jak na razie to poczekam, nie mogę własnych dzieci ogarnąć, a co dopiero pies

Future- może za szybko zjadła, czasem tak mój ma potem ulewa jak niemowlę.

Spadam obiad robić, M na diecie, w sumie ja też, muszę wymyśleć jakąś sałatkę. PA

reklama
Do góry