reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho ale ja syropek teraz 3 dni tylko dawalam (jakos tydzien temu)... dzis po kryjomy podalam z nowu, ale jakis inny Flonidan jakis..

co do auta, my tez mamy dwa, moj calymi dniami w g-wie wiec ja musze miec drugi. Z tym ze jeden to tescia poprostu nam pozyczyl ;-) i tak mamy go juz chyba ze 2 lata ;-)

future dlatego napisalam ze u was bardo by sie przydal
larvunia a takie cos, a ten flonidan tez na alergie? a jest jakas poprawa? a wsumie dlaczego twoj tak sie buntuje przeciwko tym syropom? moja doktorowa powiedziala ze teraz to nawet na powietrze mozna byc uczulonym mi czesto gesto zima leca lzy tak same z siebie, strasznie uciazliwe to jest
a nie wieci czy otworzyli juz ten chinski market? musze sie przejechac na teatralna

no to jestem zapisana na czwartek do alergologa zobaczymy co powie... jak wykluczy alergie to ja nie wiem w tedy co mlodemu jest :dry:
z tym poceniem u niego tez nie wiem co sadzic... czy to ma zwiazek jakis. Wczoraj w sumie nie biegal ale wyglupial sie z babcia doslownie 15 min na tapczanie i spoconyjak mysz byl, zmieniac trza bylo koszulke :-( On przejdzie sie na 3 pietro u nas i juz spocony, wlosy mokre.... ja nie wiem co robic :-(

ciacho tja na alergie ten syrop, a moj mtaki negatywnie nastawiony bo twierdzi ze to jak leczenie hifa zastrzykami na cukrzyce, czyli nic wspolnego nie ma... ze on nie ma alergi bo dwa razy badany pod tym katem byl... ze to na bank powietrze, jak osluchowo nic nie wykazuje... ze wlasnie za mokre mamy w domu powietrze ;/
ja juz nic nie czaje ;/

ciacho chinski co?? Widzialam od placu staromiejskiego jakies wlasnie flagi i dekoracje chinskie, co tam ma byc?? Albo jest ;p knajpa czy co?

Ostatnia edycja:
Larvunia no moj lekarz wtedy powiedzial, ze nie mozna wykluczyc alergii czy astmy, ani tez nie mozna powiedziec jednoznacznie czy dziecko w tyum wieku ma to. dlatego nie wiem co ci ten lekarz moze powiedziec. a do kogo sie zapisalas? dalej do szwankowskiej?

wspólczuję Marcelkowi szczerze, bo tak musi latac po tych lekarzach, i chrla ciągle. a moze sprobowalabys go zaszczepic na grype i wtedy zadne przeziębienie się nie chwyta. no nie wiem co ci poradzic, ale nie nastawialabym sie na to, ze ktos ci powie. bo jak ci lekarz ppowie, ze nie ma alergii, to znaczy, ze akurat nie ma objawów, ale mogą sie lada chwila pojawic i co wtedy? wtedy powie, ze jest? dopoki nie zrobicie specjalistycznych testów skórnych (powyzej 4 roku zycia mozna je robic) to sie nie dowiesz.

co do Twojego meza, to troche rozumiem, nie chce malemu pchac leków, poki nie pomagaja, ale z drugiej strony, trochę trzeba poczekac zanim zaczną działac.

kroma - dzięki, no w tamtym roku i dwa lata temu tez tam pracowałam, ale nie mialam angielskiego, i bylo mniej dzieci. no zobaczymy, dobre i to. kokosów nie ma, ale ciesze sie. bedzie na zusy i jeszcze zostanie. i moze w coś się zainwestuje w końcu i sie biznnes zacznie kręcić.
larvuś a jak pluszaki? robią się??

ciacho masz racje co do wszystkiego ;***

na kocie narazie stanelo, nie mam weny cos... i material sie skonczyl ;-) Nie wiem co pociac teraz ;-)

nooo to moj Fruciu w listopadzie konczy 4 wiec moze mu zorbic.. myslalam ze te na krew testy sa najbardziej szczegolowe i konkretne... a jednak nie. Kurde i badz tu madry...
zapisany jest do sulecina, ide prywatnie do Ewy Szczepańskiej prywatnie. Dzwonilam chcialam na kase chorych ale termin na grudzien :dry:

reklama
larvunia dokladnie u kazdego dowiesz sie czegos nowego,
jedna babeczka wyslala cory do jakiejs klinki prywatnie bo wiecznie cos lapaly a testy na alergie te u nas robione nic nie wykryly i miala dosyc i okazalo sie ze jedna jest uczulona jakas tam plesn a druga na orzeszki ziemne
ale wiecie z ta alegria tak jest ze caly rok moze dziecko byc zdrowe a przyjdzie jesien i
zaczyna sie u starszej tak mamy, testy sa ok co nie znaczy ze nie jest alergiczna
nieraz alergen musi byc dluzej w otoczeniu zeby zaczal dzialac
no ale one obie maja po mnie alergie na pylki i pokarmowa

Do góry