reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kurde bedziesz tak blisko ale pewnie nie wejdziesz :-( moj chyrla strasznie. Boje sie ze bez antybiotyku sie nie obedzied... Dzis zaczol sie 3 tyg jak kaszle :-(
a jade chyba po obiedzie, nie mam ochoty widziec tesciowej... ale jeszcze zobacze...moze zmienie zdanie...;-)

reklama
witam
larvunia oby jednak nie byl potrzebny antybiotyk ale 3 tyg to dlugo
u nas starsza lapie katar w locie doslownie :baffled:a to przez to ze nie ma migdalkow
musi uwazc zeby nie zmarznac

dziewczyny ratujcie, potrzebuję jakiegoś dentysty na wczoraj:baffled:
macie moze jakiegoś zaufanego co przyjmuję też w ten sam dzień?
umrę chyba zaraz, sory że tak tylko o sobie ale miałam tak koszmarną noc że ledwo żyje:dry:

:-D tydzień bez peta !:) ;) :)

czyzby
000204AB.gif

Witam.

:-D tydzień bez peta !:) ;) :)

Po pierwsze katgen gratulacje :tak: oby tak dalej!

Po drugie marzenka witaj w grupie, Mój Wojtek też tak łobuzuje że głowa mała :-( ciężko z Nim mamy, nie słucha się broi na każdym kroku a co do gadania to też nie raz Mi głowa pęka od jego paplaniny... Jak byłam w szpitalu mąż odświeżał pokój itp malował bo popisane ściany i w ogóle, no ale w piątek i w sobotę Wojtuś się postarał aby te ściany za długo czyste nie były i popisał myślałam, że męża szlag trafi a Wojtka rozniesie... Nic na niego nie działa, prośby, tłumaczenia, kary nic kompletnie NIC a odkąd Jasiu jest już z Nami to już w ogóle brak słów na Wojtka - nie wiem jak na niego wpłynąć, mimo że nie jest gorzej traktowany ani nic z tych rzeczy to i tak daje nam popalić za dwóch albo i za czterech - normalnie to diabełek bo inaczej nie można Go nazwać.. Już sposobów na niego nie mam .... :-(

Larvunia jak tam Fruciu??
Future i co byłaś u fryzjera??
Megi jak tam po ściągnięciu szwów??

Tym co nie odp to przepraszam.

A tak poza tym Mnie zaś głowa boli, nawet tabletki nie biorę bo nie pomagają albo pomogą na 15-20min i z powrotem boli więc nie ma sensu abym się faszerowała..... :no::no::-(
Nie mam czasu, ale chyba będę zmuszona wybrać się do lekarza z tym bólem głowy bo zwariować idzie....

reklama
Do góry