reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
marzenko ja bylam niedawno i powiem Ci ze bylo REWELACYJNIE :tak: za 35 zl.... masaz calego kregosłupa .... z tej stronki z promocjami :tak: mzeus mi prezent zrobil...
ale moge Ci chociaz pospiewac jak chcesz do telefonu :-D:-D:-D

Megi- mi też źle zszyli jedną stronę, tam gdzie kończyli, bo ja za szybko się z narkozy wybudziłam i się lekarz śpieszył i mam też taką kulkę, ale już mi się wyprostowała, tylko mam tam krzywe miejsce. ale rana już blada i cienka jest, jakby jej nie było :-)

Marzenka- ja też chce masaż :)

Future byloby super :tak:
kurde a mnie sie niechce jechac jutro do g-wa i to jeszcze tak pozno mam wizyte u lekarza z mlodym :confused2: 17,30 dopiero..... masakra!
Moze sie wprosze do tesciowej po sanidaniu juz... tylko czy bedzie miala czas :confused2:

Witam :-)

nie mam czasu na nic ostatnio, jak siade przed kompem to na szybkiego przegladam i na tym koniec... wczoraj i dzis bylam w szkole, niby to taki latwy kierunek higienistka stomatologiczna a czuje sie jak na medycynie cala anatomie czlowieka musze, znajomosc lekow itp itd umiec :confused2: ciekawe jak sobie poradze bo nauki bedzie sporo a Marta tez potrzebuje mojej uwagi.... najwyzej nocami bede sie uczyla.... i potrzebuje stazu w jakims gabinecie stomatologicznym albo nawet tak zebym mogla isc i podpatrzec sobie co robi higienistka zeby pokazala mi narzedzia caly sprzet itp bo inaczej nie dam rady, prawie wszystkie kobiety pracuja w tym zawodzie...jakby ktoras cos slyszala to dajcie mi znac :tak: ale ogolnie nie zalamuje sie musi byc dobrze :-);-)

u nas tak ogolnie nic ciekawego sie nie dzieje,Marta rozrabia coraz wiecej slow potrafi powiedziec i smieje sie ze bedzie z niej jakas akrobatka bo czasami takie rzeczy robi ze mysle ze zaraz serce mi stanie :-)

reklama
hej larvunia. i co pojechałaś? ja jade koło 12, bo mi zanim się wyszykuję. no i najpierw jadę do przedszkola, moze mi dyrektorka jakąs kase odda za tamten rok, moze jej ktos wplacil. cholera wiem, ze to nie jej wina, ale moim zdaniem jakby warknęła, toby wszyscy zaplacili...eh...albo prawie wszyscy.
mała mi rozbrykała się, normalnie z kazdym dnie cos nowego. jus jak lezy na brzuszku to tak sie podnosi, ze jeszcze tylko uniesc dupke i zacznie raczkowac ...

Do góry