reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej, nie miala fryzjerka czasu dzis, mam byc w poniedzialek. jeszcze nie wiem co chce robic z nimi dziewczyny ;/

larvunia, ja do moich tez musze wczesniej sie umawiac, ale nie mam teraz kasy, za zwykle sciecie z umyciem 70zl, wiec chce isc w krzeszycach. trudna jak spieprzy mi to bede wiązać i czekać aż odrosną. ale jesteśmy pod kreską...więc... chce ptzyoszczędzić, a ta ma za scinanie 25 chyba ;)

reklama
Ciasteczko my też dziś pizze mięliśmy na obiad ale zamawianą bo na szybko trzeba było, mój mamę na pociąg musiał odwieźć a ja smaka sobie narobiłam pizzą a zjeść nie mogłam, teraz to trzeba być na żarło ostrożnym, niestety:sorry:

Future Ciebie nie ma to i cisza...;-)
moja spi od 20 min... uufff... jaka ona absorbjaca sie robi... ciagle na rekach by siedziala :baffled: CZUJE WOLNOSC JAK SPI hehehehe ;-)

ja dzisiaj 3 godziny na placu zabaw z dzieciakami siedzialam, a teraz tak cieplo ze az dziwne 20stop
niedawno skonczylam karpatke ale nie wiem czy wyjdzie ak powinna ale za to "baletki" te z dzemem i makiem
wyszly w smaku niebianskie

dzien dobry niedzielnie:-)
megi widze ze jestes wpatrzona w synka:-)a jak zpokarmem nie masz problemu?
mycha powiedz jak twoj Wojtek zachowaniem?bo moj sie zrobil straszny nic sie nie slucha....juz mam dosc 24h zdzieckiem idzie zwariowac do tego jego gadanie jeszcze normalnie jak kiedys nie moglam sie doczekac tego jego gadania tak teraz mam dosc!!jak sie zachwouje w stosunku do malego?
moj ma kare dzis caly dzien bez bajek ciekawe czy pomorze...wczoraj bezradna zaczelam plakac mojemu do sluchawki..nie mam sil..nie chce mu dawac w dupe ale nic innego nie pomaga:(
wczoraj jak zasnal o 20 tak sie cieszylam ze w koncu mam czas dla siebie ze moge sie polozyc i nic nie robic..az mi bylo szkoda isc spac bo taka upragniona cisza byla..
future pochwal sie co za fryzurke chcesz se zrobic?kochana nie szkoda ci wlosow?masz piekne krecone wlosy ja bym chciala takie..
chcialam pochwalic sie ze 12 kg juz zgubilam:-):-)ciesze sie jak dziecko :)walcze do samego konca do powrotu mojego apotem juz tylko trzymanie tej wagi:-)moj w szoku:-)powiedzial ze bedzie mnie nosic na rekach :-):-)
ostatnio wybralam sie na zakupy kupilam buty na korku 8cm nigdy takich nie mialam a teraz bardzo mi sie podobaja takie...bielizna juz tez zakupiona takze moge witac mojego:-):-)
larvunia czytalam rozmowe twoja z pania hehe to ci marcel :-):-)
a ja sie wczoraj wkurzylam..poszlam na solarium i potem do netto bo dawno nie bylam..dawid byl u babci..
stoje sobie przy stoisku a ktos mnie pociagnal za kitke:wściekła/y::wściekła/y::szok:
obracam sie a tam starszy gosciu!!!!niewiem co to mialo znaczyc ale go zrypalam:wściekła/y:przeprosil ale i tak mnie to bardzo wkurzylo...no nic zaparzylam sobie melise mam nadzieje ze dzis na akcje dawida bede spokojniej reagowac...
a wam zycze milej spokojnej rodzinnej niedzieli ktorej mi teraz bardzo brakuje:(:-(
a gdzie nasza daffi?

hello
marzenko czesc ;-)
mialas podryw no nie gadaj :-D:-D:-D kiedys podrywano ciagajac za kitki, wiec starszy Pan jak za dawnych czasow Cie potraktowal hehehehehehe ;-)
gratuluje silnej woli z odchudzaniem , u mnie nadal 66 ;/

reklama
Do góry