reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wczoraj zaczynala po 12 i tez konczyla kolo 16 wiec sredni mi pasuja takie godziny ale coz
odziwo starsza mi cisnienia ostatnio nie podnosi tylko mloda
narazie madzia

reklama
halo;]
kroma- prawko w toku niedlugo (moze w czwartek) skoncze juz wyklady a jazdy jeszcze zadniej nie bylo bo gosciu na urlopie ale moze w koncu od przyszlego tygodnia zaczne.
A Jasiek zaczal lazic na 4 w sumie wczoraj bo tak to sie tylko czolgal a wczoraj juz zasuwal i jak sie zmeczy to sobie z 4 siada na dupke;] i tak kombinuje ze tez caly poobijany, przedszwczoraj tak wysoko podniosl dupke i zgial rece ze zrobil mi fikolka:szok:
A młoda dzis przyszła do nas w nocy do lózka dotykam ja a ona cala rozpalona 38,5;/ dalismy nurofen rano juz bylo 36,5 wiec poszla do przedszkola mam nadzieje ze nic jej nie bierze...
A i wczoraj ja wszystkie panie pochwailily ze wogole nie plakala i pieknie wszystko jadla ciekawe jak bedzie dalej bo rano znow mowila ze nie chce do przedszkola bo jej sie nie podoba. Ale mysle ze i tak juz duzy krok zrobilismy bo nawet sama przedwczoraj wyjela zabawki i mowila ze bawimy sie w przedszkole;]
Ona była Pani Magda a ja Pani Krysia a Jasiu był w przedszkolu;]

ania oby mlodej nic nie bylo, wrazie czego powinny zadzwonic ze dziecko zle sie czuje itp.
mlody maly rozrabiaka, a to dopiero poczatek:sorry2:
wlasnie ostatnio zauwazylam ze gosciu ma urlop i to dosyc taki dlugi, 2 miesiace jazd i egzamin zleci szybko

witaj agus
ania dokladnie na egazmin to chyba nikt nie czeka z utesknieniem, powiem ci ze juz drugi raz bym nie chciala przechodzic przez to
duzego stresa mialam i krotko czekalam na egzamin a jazdy czesto mialam wieczorami albo poznym popoludniem, a egzamin mialam o 13 wiec rozny ruch ale wazne ze sie zdalo

Czesc
Młody w przedszkolu bo mniej kaszle kataru prawie nie ma., ma pozwolenie odlekarza i sam juz chciał wiec go dalam.
Czytam o tych waszych starszakach to az sie boje jak to u mnie bedzie z tymi godzinami jak do pracy pojde.
Źle mi bez mojego rutera a buuu.. zanim tu cos napisze to mija wiecznosc. Jak PR ty to robisz;)
Jak tam nasza megi sobie radzi?
Ciacho, madzia hello :-)

larvunia to fajnie ze mlodemu lepiej, a ciezko jest jak dzieciaki na zmiany chodza trzeba miec kogos do pomocy
a ruter ci se sfajczyl czy co?

reklama
ja pikole wody nie ma, pytanie czy znowu cos trzaslo czy ktos zakrecil bo cos robi?:eek:
trafi mnie chcialam pranie nastawic
ania a wiesz ze oni chca juz wode uzupelniac w grzenikach, czyli przygotowuja sie do sezonu grzewczego drugi rok tak wczesniej a mnie pozniej trafia bo na dole nigdy nie odkrecaja i pozniej jak mroz przycisnie to dopiero to robia i cale powietrze zapitala do mnie
i musze wzywac do odpowietrzenia

Do góry