reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej popoludniowo z kawka !!
dopiero wrocilam z marketu zakupy musialam jakies zrobic:tak:
teraz kawka i za chwile beda odkurzac...:tak:

u nas w przedsz pani wymyslila na poniedzialek wspolny obiad dzieci + rodzice
na 13 i kazdy ma cos przyniesc do jedzenia.
Ktos robi pizze,ktos nuggetsy hehe a ja dostalam za zadanie zrobic salatke polska jarzynowa :tak: bo im posmakowala jak robilam na boze narodzenie :tak:
i teraz znowu ja chca hehe to dobrze w sumie nie musze nic wymyslac specjalnego...:happy2:

Larvunia to milego wypoczynku u tesciow haha :-)

Future witaj jednak przydal sie brak pradu hehe tyle rzeczy porobilas :-)

Kroma to jeszcze troszke i Arek bedzie biegal to sie zacznie dopiero ;-)

Katgen powodzenia !! nie poddawaj sie:happy2:

Pozdrawiam was cioteczki :-)

reklama
madzia- ja jestem tak wypompowana, że jak jest wieczór to nawet do M się nie mam siły odezwać. A co do sałatki to ja też lubię jarzynową i jem ją rzadko ostatnio na święta jadłam.

madzia- ja jestem tak wypompowana, że jak jest wieczór to nawet do M się nie mam siły odezwać. A co do sałatki to ja też lubię jarzynową i jem ją rzadko ostatnio na święta jadłam.

a co ty kochana ostatnio taka bez sil??

jak bylo na walce? jak wrazenia na zywo?
pytalam ostatnio ale chyba nie doczytalas ;-)

a ja im zrobie salatke troche jarzynowej i troche tej z selera :tak:

o wlasnie tez musze zrobic jarzynowa salatke dawno nie robilam...
czesc dziewuszki:-D
katgen trzymam kciuki:-)
kroma co sie dzieje ze taka przemeczona jestes?

laski moje dzieci takie żywe, że hoho, Arek kursuje po meblach, włazi gdzie się da, a z Kuchni to go z 10 razy wyganiałam, aż zajarzył w końcu, a Olka to normalnie w koncie z 15 razy siedzi i w sumie mogę się pocieszyć, że kont zaczął działać, ale i tak Arka męczy, nie mam jak go samego zostawić, muszę ciągle go pilnować i momentami mam dosyć siedzenia ciągle z dzieciakami, wszyscy zaczynają pracować, nadgodziny i nie ma kto mi pomóc, jedynie co to moja mama co drugi dzień ma wolne, ale ostatnio się przepracowała i ma coś z kręgosłupem i jeszcze moja siostra ma problemy neurologiczne, więc jej nie męczę. M ciągle pracuje, bo chcemy ten kredyt, a ja szukam pracy i w sumie nadrabiam wieczorem pisanie. Ogólnie zmęczenie materiału. W nocy nie dosypiam bo gryzli ma słabe nocki i się budzi z krzykiem, ogólnie cyrk, jakbym miała jeszcze 3cie to bym mogła startować do Niani, albo zostań łabędziem, albo jedno i drugie :-).

A co do walki to było super, w sumie nie miałam jak odespać jej, bo wróciłam o 5 rano i o 11 dzieciaki odebrałam, ale nie żałuję, całkiem inaczej na żywo się ogląda niż w tv, no i miałam takie miejsca, że widziałam ich na wprost, nic mi nie zasłaniało, tylko wracałam tramwajem z godzinę, bo zostawiliśmy samochód u znajomych pod blokiem, a jeszcze zwiedziłam Wrocław, wstawię fotki, ale później bo dzieciaki nie chcą spać, Olka ARka obudziła,

no i obudziła ale musiałam ją wrócić bo się bawiła, teraz spokój i są fotki w galerii.

Ostatnia edycja:
Hej pisze z tel. Nie moge sie polapac kurde.male te literki, a jak powieksze to widze dwa wyrazy, wogóle nie przejrzyste to wszystko. Ruter mam walniety, moj wraca chyba w piątek, więc jeszcze sie pomecze troszkę. Sama z dziecmi buuu... młody nadal kaszle wiec do przedszkola nie chodzi. POZDRAWIAM WAS.

Bry...!!
zimno dzisiaj u nas...wiatr wieje..ale pranko juz mam powieszone hehe :tak:
zaraz wychodzimy oj nie chce mi sie dzis jechac...
jutro zrobie sobie wolne...:-)

hej ciacho jak tam uczennice juz poszly? na ktora maja lekcje ?

Kroma nie zazdroszcze :no:..ale masz wesolo bynajmniej ;-)

dobra zmykam do zas papa :-)

madzia mlodsza jeszcze w domu ma po 10 pierwsza lekcje prawie do 16
ale jutro obie maja na rano
u nas tez chlodno 14stop. powoli lato sie konczy a wczoraj bylo cieplo az milo

reklama
madzia mlodsza jeszcze w domu ma po 10 pierwsza lekcje prawie do 16
ale jutro obie maja na rano
u nas tez chlodno 14stop. powoli lato sie konczy a wczoraj bylo cieplo az milo

o to pozno konczy...no ale sa plusy i minusy poznego zaczynania lekcji...

moja wlasnie wyszla i juz mi cisnienie podniosla wrr...co za dziecko i tak codzien rano...

Dobra zmykam juz bo zaraz wychodze z mlodym...pa

Do góry