reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

alez pogoda no nie wyrobie:-D a ja dzisiaj mam gosci,
mloda powiedziala ze mam jej cukierkow nie kupowac bo nie bedzie w klasie rozdawac, wiec jak nie to nie:-D
musze dzisiaj kupic jakis prezent, jak wroci ze szkoly zeby miala

reklama
hej witam sie i ja:tak:

masakra co za pogoda,a ja pranie zostawilam z wczoraj wrrrrr:dry:

musze podjechac na 10 do mamy na chate bo ma dzwonic z DE na stacjonarny to przynajmniej pogadamy, juz 3 tygodnie nie gadalysmy:cool2: upsss mam 10 min, zmykam... milego dzionka...!

ciacho sto latek dla twojej siedmiolatki:-):-):-) jak najwiecej usmiechu na jej buzce i spelnienia marzen!!!:tak::tak::-)

Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla córci ciasteczko:tak:
Przyjechaliśmy z miasta, musiałam jeszcze podomkę kupić i laczki pod prysznic, teraz to już na serio mam wszystko co mi będzie niezbędne:tak:

dzieki dziewczyny

ciacho 100lat dla corki :tak:

mloda po szczepieniu, marudzi jak nie wiem i malo mi spi... ciagle mnie wola...
ale na masazu byo mega odjazdowo - polecam! Masowala babka.... caaaaly kręgosłup ale mialam odjazd... muzyczka uspokajajaca i masaz.. mmmmmm.... CHCE JESZCZE :-D

witajcie,

Lavrunia- tu stypa od jakiegoś czasu, nie ma z kim o czym, a jak już jest to każdy o sobie i szybko zmyka, laski czasu nie mają, z jednej strony to dobrze, bo po co pół dnia siedzieć na kompie, a z drugiej to nasze forum świeci pustką i są nudy. Jak nadejdzie zima mam nadzieję, że się troszkę ożywi :-)

A mnie plecy bolą, nie spałam w nocy, Arek miał kryzys, nie spał też z 2 godziny. Idę kawę pić.

reklama
hej dziolchy:-)
kroma widze ze nie tylko ja mialam dzisiaj kiepska noc:dry:
a co do czasu to odkad zaczal sie rok szkolny to latam jak kot z pecherzem, wiecznie cos do zalatwienia albo znowu czegos brakuje:dry:
a mlody dlaczego nie spal, cos go bolalo czy cóś?

Do góry