reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Kasia- jedna ty kochana poczytałaś co u mnie. Zdrówka dla małego i niech wszystko się polepszy u cioci.
Lavrunia- następnym razem dam ci znać i wpadnę.

Witam i za 5 minut znikam :-D

ciacho u nas pol nocy padal deszcz narazie nie ale wietrznie zimno...czuc ze juz jesien idzie :tak:

larvunia super ze doktorek taki w twoim guscie :-) i ze bioderka oki :-)

ciacho co cie tam mezus wywala wczesnie z wyra? zachcialo mu sie cos nad ranem? :-D

megi to juz tuz tuz nie stresuj sie kochana :tak:

Kasia zdrowka dla malego :happy2:

Dobra narazie tyle musze juz sie szykowac bo za 15 minut mam tramwaj narazie babeczki !!:-)

Dzień dobry, my już na nogach, teściowa mnie telefonem obudziła po 7 rano z pracy swojej bo chciała pogadać sobie:dry: a tak fajnie mi się spało dziś choć zmarzłam bo okno mięliśmy uchylone.
Dziś pogoda nie zachwyca więc w domku posiedzimy, pada wrrr...
Co do przedszkoli to właśnie minusem jest to że jeden dzieciak od drugiego choroby łapie:no: no i zacznie się niebawem pora jesienno- zimowa a z nią przeziębienia i grypy...
Kasia, larvunia zdrówka dla waszych synków
Madzia łatwo mówić "nie stresuj się" ja nie cierpię szpitali, lekarzy i wszystkiego z nimi związane:no: ale wiem chcesz mnie pocieszyć i dziękuję:*

Idę się ubrać i chatkę choćby z łóżek ogarnąć...

Larvunia kochana udanego masowania, zrelaksuj się na maxa i odpręż a co należy się...;-) no i najlepszego dla córeczki na 3 miesiące swojego istnienia na tym świecie:*******

Przepraszam za brak czasu ale ja znow tylko na moment... ciagle w biegu nawet czasu wyspac sie nie mam a buuuu
dzis juz bylo troche lepiej plakala ale mniej i mowila ze nie chce bo jej sie nie podoba...:(
A ja spalam przy otwartym oknie i mam katar boli mnie gardlo i mam zawalone pluca ;/;/

larvunia o masazyk, milego relaksu
madzia nic z tych rzeczy, sniadanie robilam mojemu ot co:-D
ania ja juz nie spie przy otwartym oknie , mam tylko rozszczelnione bo bym przeciag miala bo ja mam wiecznie okno w kuchni uchylone

reklama
witam
lavrunia- niech cię wymasują za wszystkie czasy. A niech malutka jak najmniej płacze i żeby obyło się bez gorączki po szczepieniu.
megi- ja też nie lubię szpitali, będzie dobrze, stres jest, kto by nie miał, ale w końcu się uwolnisz od brzuszka.

lavrunia- gratki za 3 mce dla Misi

Dla reszty nie wyspanych w ten ponury poranek Buziaki

Do góry