reklama
C
ciasteczko
Gość
witam
pada jutro milo padac bleee
mezul nie dal pospac po 5 musialam sie zwlec
pada jutro milo padac bleee
mezul nie dal pospac po 5 musialam sie zwlec
Witam i za 5 minut znikam
ciacho u nas pol nocy padal deszcz narazie nie ale wietrznie zimno...czuc ze juz jesien idzie
larvunia super ze doktorek taki w twoim guscie :-) i ze bioderka oki :-)
ciacho co cie tam mezus wywala wczesnie z wyra? zachcialo mu sie cos nad ranem?
megi to juz tuz tuz nie stresuj sie kochana
Kasia zdrowka dla malego
Dobra narazie tyle musze juz sie szykowac bo za 15 minut mam tramwaj narazie babeczki !!:-)
ciacho u nas pol nocy padal deszcz narazie nie ale wietrznie zimno...czuc ze juz jesien idzie
larvunia super ze doktorek taki w twoim guscie :-) i ze bioderka oki :-)
ciacho co cie tam mezus wywala wczesnie z wyra? zachcialo mu sie cos nad ranem?
megi to juz tuz tuz nie stresuj sie kochana
Kasia zdrowka dla malego
Dobra narazie tyle musze juz sie szykowac bo za 15 minut mam tramwaj narazie babeczki !!:-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzień dobry, my już na nogach, teściowa mnie telefonem obudziła po 7 rano z pracy swojej bo chciała pogadać sobie a tak fajnie mi się spało dziś choć zmarzłam bo okno mięliśmy uchylone.
Dziś pogoda nie zachwyca więc w domku posiedzimy, pada wrrr...
Co do przedszkoli to właśnie minusem jest to że jeden dzieciak od drugiego choroby łapie no i zacznie się niebawem pora jesienno- zimowa a z nią przeziębienia i grypy...
Kasia, larvunia zdrówka dla waszych synków
Madzia łatwo mówić "nie stresuj się" ja nie cierpię szpitali, lekarzy i wszystkiego z nimi związane ale wiem chcesz mnie pocieszyć i dziękuję:*
Idę się ubrać i chatkę choćby z łóżek ogarnąć...
Dziś pogoda nie zachwyca więc w domku posiedzimy, pada wrrr...
Co do przedszkoli to właśnie minusem jest to że jeden dzieciak od drugiego choroby łapie no i zacznie się niebawem pora jesienno- zimowa a z nią przeziębienia i grypy...
Kasia, larvunia zdrówka dla waszych synków
Madzia łatwo mówić "nie stresuj się" ja nie cierpię szpitali, lekarzy i wszystkiego z nimi związane ale wiem chcesz mnie pocieszyć i dziękuję:*
Idę się ubrać i chatkę choćby z łóżek ogarnąć...
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Larvunia kochana udanego masowania, zrelaksuj się na maxa i odpręż a co należy się...;-) no i najlepszego dla córeczki na 3 miesiące swojego istnienia na tym świecie:*******
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Przepraszam za brak czasu ale ja znow tylko na moment... ciagle w biegu nawet czasu wyspac sie nie mam a buuuu
dzis juz bylo troche lepiej plakala ale mniej i mowila ze nie chce bo jej sie nie podoba...
A ja spalam przy otwartym oknie i mam katar boli mnie gardlo i mam zawalone pluca ;/;/
dzis juz bylo troche lepiej plakala ale mniej i mowila ze nie chce bo jej sie nie podoba...
A ja spalam przy otwartym oknie i mam katar boli mnie gardlo i mam zawalone pluca ;/;/
C
ciasteczko
Gość
larvunia o masazyk, milego relaksu
madzia nic z tych rzeczy, sniadanie robilam mojemu ot co
ania ja juz nie spie przy otwartym oknie , mam tylko rozszczelnione bo bym przeciag miala bo ja mam wiecznie okno w kuchni uchylone
madzia nic z tych rzeczy, sniadanie robilam mojemu ot co
ania ja juz nie spie przy otwartym oknie , mam tylko rozszczelnione bo bym przeciag miala bo ja mam wiecznie okno w kuchni uchylone
reklama
kroma
Fanka BB :)
witam
lavrunia- niech cię wymasują za wszystkie czasy. A niech malutka jak najmniej płacze i żeby obyło się bez gorączki po szczepieniu.
megi- ja też nie lubię szpitali, będzie dobrze, stres jest, kto by nie miał, ale w końcu się uwolnisz od brzuszka.
lavrunia- gratki za 3 mce dla Misi
Dla reszty nie wyspanych w ten ponury poranek Buziaki
lavrunia- niech cię wymasują za wszystkie czasy. A niech malutka jak najmniej płacze i żeby obyło się bez gorączki po szczepieniu.
megi- ja też nie lubię szpitali, będzie dobrze, stres jest, kto by nie miał, ale w końcu się uwolnisz od brzuszka.
lavrunia- gratki za 3 mce dla Misi
Dla reszty nie wyspanych w ten ponury poranek Buziaki
Podziel się: