reklama
jak jakies jeszcze moj ciasto zrobi to chyba zaczne sprzedawac na wiosce blahahahhaah juz nie moge ;-)
madzia zapraszam zapraszam podziele sie ;-)
fotki dla ciekawskich w galerii
dobrego masz mezusia ze tak ci piecze...
moja tesciowa zawsze gada ze jej dzieci jak male byly to ciagle ciasta piekly ze takie zdolne haha
a odkad jestem z moim 10 lat to ani jednego nie upiekl haha
nie wiem czy ona sciemnie czy jak...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
larvuś kocanie złożyłam ci zyczenia na fejsie. kochanie moje zdrówka i miłości i słońca ;***
ciacho daję jej łyzeczką, bo już duza babka rośnie, a tylko gównazeria je z butelki haha. ale poważnie je z łyzeczki już obiadki,owoce, isielki i kachy )
mam trochę w czubie. przyjechała przyjaciólka z wielkopolski. jutro jedziemy ad morz ena caly dzien. musze pomyslec. za dziadka, za nas. eh...
whisky ;*
ciacho daję jej łyzeczką, bo już duza babka rośnie, a tylko gównazeria je z butelki haha. ale poważnie je z łyzeczki już obiadki,owoce, isielki i kachy )
mam trochę w czubie. przyjechała przyjaciólka z wielkopolski. jutro jedziemy ad morz ena caly dzien. musze pomyslec. za dziadka, za nas. eh...
whisky ;*
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam, znów pół nocy nie przespałam, brak słów jak mnie rypią plecy i mięśnie miednicy, wstaję jak kaleka i chodzę jak kaleka. Wiem o dzień wam tu jęczę ale na serio z dnia na dzień nie czuję się lepiej...mój mnie dziś w nocy pocieszał, współczuł kochany mój....już niebawem się skończy ta męczarnia. Ok dość już wyżaliłam się...idę bo zaraz mamy składania mebli ciąg dalszy...bye!
C
ciasteczko
Gość
halo
megi wspolczuje ale nie wiem jak to jest, w zadnej ciazy tak nie mialam, bylam na chodze do samego konca i nic mnie nie bolalo poza tym ze spac nie moglam bo mnie strasznie kosci bolaly
daj pozniej jakas fote mebelkow:-)
megi wspolczuje ale nie wiem jak to jest, w zadnej ciazy tak nie mialam, bylam na chodze do samego konca i nic mnie nie bolalo poza tym ze spac nie moglam bo mnie strasznie kosci bolaly
daj pozniej jakas fote mebelkow:-)
C
ciasteczko
Gość
halo larvunia
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Larvunia wszystkiego najlepszego na dalsze lata małżeństwa...zdaje się że rocznicę macie;-)
Podziel się: