reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jak jakies jeszcze moj ciasto zrobi to chyba zaczne sprzedawac na wiosce blahahahhaah juz nie moge :-D;-)
madzia zapraszam zapraszam podziele sie ;-)

fotki dla ciekawskich w galerii :cool2:

reklama
jak jakies jeszcze moj ciasto zrobi to chyba zaczne sprzedawac na wiosce blahahahhaah juz nie moge :-D;-)
madzia zapraszam zapraszam podziele sie ;-)

fotki dla ciekawskich w galerii :cool2:

dobrego masz mezusia ze tak ci piecze...
moja tesciowa zawsze gada ze jej dzieci jak male byly to ciagle ciasta piekly :tak: ze takie zdolne haha
a odkad jestem z moim 10 lat to ani jednego nie upiekl haha :no:
nie wiem czy ona sciemnie czy jak...:baffled:

larvuś kocanie złożyłam ci zyczenia na fejsie. kochanie moje zdrówka i miłości i słońca ;***

ciacho daję jej łyzeczką, bo już duza babka rośnie, a tylko gównazeria je z butelki haha. ale poważnie je z łyzeczki już obiadki,owoce, isielki i kachy ;))

mam trochę w czubie. przyjechała przyjaciólka z wielkopolski. jutro jedziemy ad morz ena caly dzien. musze pomyslec. za dziadka, za nas. eh...

whisky ;*

Witam, znów pół nocy nie przespałam, brak słów jak mnie rypią plecy i mięśnie miednicy, wstaję jak kaleka i chodzę jak kaleka. Wiem o dzień wam tu jęczę ale na serio z dnia na dzień nie czuję się lepiej...mój mnie dziś w nocy pocieszał, współczuł kochany mój....już niebawem się skończy ta męczarnia. Ok dość już wyżaliłam się...idę bo zaraz mamy składania mebli ciąg dalszy...bye!

halo
megi wspolczuje ale nie wiem jak to jest, w zadnej ciazy tak nie mialam, bylam na chodze do samego konca i nic mnie nie bolalo poza tym ze spac nie moglam bo mnie strasznie kosci bolaly
daj pozniej jakas fote mebelkow:-)

no i nastala weekendowa cisza...
ja zbieram sie z dziecmi do parku dinozaurow ;-) Posiedze do wieczora tam...
moze ktoras dojedzie :confused:

reklama
Do góry