reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc laseczki
U nas ostatnir 2 dni byly piekne i zero wiatru dzis juz sie niestety chmurzy.
Mycha fajnie ze juz wrocilas i juz Ci brzuszek nie przeszkadza.
Milej niedzieli

reklama
Hejka

A mi smutno, u cioci nienajlepiej, chociaż nie wiem czy tak lekarze wyrokowac mogą bez operacji... moja mama wyjechała znowu do pracy, ja wróciłam od siebie z domu, myślałam że M troche pomyślał a on dalej z fochem...
Ale chociaż Kacper sie wyszalał u moich rodziców... byliśmy nawet z moją siostrą i jej menem nad jeziorkiem... młody sie wychlapał a wieczorem padł po 5min od przytulenia do poduchy... Jutro jazdy... 22 i 23 godzina... eh, już bliżej niż dalej... Na dodatek kasa znowu się rozpłynęła i będzie ciężki miesiąc...

MYCHA jeszcze raz gratulacje, fajnie że już w domu
NIUSSKA fajnie masz ze szkołą... też bym się chciała podokształcac ale niestety nie mogę bo mi z pracą będzie kolidowac a z pracy zrezygnowac też nie mogę :( szkoda że mała z nóżką się męczy
FUTURE moje współczucia
LARVUNIA stolat... zdrówka i radości samych
CIACHO ja zawsze czapy w nilago kupuje... ale jak z kitty chcesz to tam nie ma... my jak w zeszłym roku czape małemu w nilago kupiliśmy to jeszcze dobra na ten rok będzie :) chociaż to...

Ide spac bo rano pobudka... młodego do przedszkola i na jazdy... swoją drogą to mój synuś już miłosc koleżance z grupy wyznawał 1.09... co to będzie dalej... no i już słówka nieciekawe podłapuje... a to dopiero początek...

Miłej nocki laski

wyspalas sie czy oczy na zapalki masz?;-)
u nas mloda juz w szkole starsza na pozniej ma, ja dzisiaj bigos zrobie
dawno nie robilam

halo
niewyspana... mloda wyje caly czas z enie chce do przedszkola a Jasiek sie budzi co chwile i tez wyje chyba zeby... a ja w pracy, zaoprowadzilismy Amelke i znow plakala ledwo oczy otworzyla:(
czuje sie jak zombi ratunku!!!!!!!

reklama
moj tez dzis rano wyl :confused2:
juz myslalam ze zostanie w domu... moj go odprowadzil do przedszkola i jadac juz do pracy dzwoni i mowi ze chyba pani bedzie go dzis miala dosc.... fochami strzelal i beczal... masakra!

...ciacho ja wyspana ;-)

Do góry