reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

to w takim razie wspolczuje, zdrowka zycze:-) i oby szybko przeszlo
mnie lapia roznego rodzaju nerwobole, nie dla mnie sa kozaki na zime z cienkimi podeszwami, krotkie zimowe kurteczki
teraz to juz nawet musze nosic jakies skarpety albo takie materialowe baleriny bo w kuchni od kafli ciagnie i pozniej rwa mnie lapie i tak w nocy biodra bola ze spac nie moge

reklama
Hej. My nie dawno co wstalismy, Wczoraj po 23 wrocilismy z IP... Po myciu zauwazylam ze Marta ma opuchnieta noznke od kolana po sama stope. Myslalam ze ja cos pogzryzlo bo slady po meszkach i komarach miala na nodze, ale jak dotykalam kostki to krzyczala i zaczela plakac. Nie widzialam zeby utykala, noga coraz bardziej puchla wiec pojechalismy do szpitala do chirurga on wyslal na rtg ale zlamania czy pekniecia nie ma. Powiedzial ze mocno nadwerezona noga jest kazal mascia smarowac i oszczedzac nozke... a jak by cos sie dzialo gorzej to przyjechac jeszcze raz. W gips chcial wsadzic ale stwierdzil ze by sie jeszcze bardziej umeczyla...

A tak poza tym u nas wszystko oki, od nastepnej soboty najprawdopodobniej szkole juz zaczynam... Rozmawialam z kolega co studiuje stomatologie i powiedzial ze notatki i ksiazki bede mogla sobie od niego wziasc, bo duzo przedmiotow mam takich jak na stomatologii.

Larvunia sto lat kochana :*

Future przykro mi z powodu dziadka...

Mycha gratuluje synusia :*

Pr Amelka szybko sie zaklizmatyzuje w przedszkolu, wiadomo poczatki zawsze sa ciezkie ale z biegiem czasu bedzie coraz lepiej :)

Lili zdrowka zycze :)

niuskaa a ja zaluje ze straszej nie wsadzilam reki w gips na tydzien, chciala chirurg ale
kazal przyjechac na nastepny dzien i nie przyjechalam juz
i od grudnia ciagle cos z ta reka sie dzieje, wiecznie ma nadwyrezone miesnie:-(
juz 3 przeswietlenia miala bo ostatnio tak ja bolal nadgrastek ze az siniaka miala
ale reka cala

niusska- biedna martuska, i wez tu ja utrzymaj zeby nie chodzila...
lili- wspolczuje bolu nerek kuruj sie kochana:*
a ja wzielam sie za porzadi w chacie zbey nie myslec juz nawet obiad prawie oszykowany;] i przeplrowadzilam Jaska do Amelki pokoju ;]

aa i 2 jedynka wylazła;]

Czesc Babeczki
Larvunia-spelnienie marzen kochana

Lili-zdrówka
Niuska -super zaczynasz szkole. Ja tez licze w koncu na jakis rozwój w tym roku .Jestem dobrej mysli moze jaks praca na 2 dni w tyg chociaz.Niech sie tylko moja laseczka w przedszkolu zaklimatyzuje :)
Buziaki dla Martusi w chora nózke
Pr-oby sie amelka szybko przyzwyczaila ichetnie chodzila do przedzskola
Megi-jeszcze chwilka juz nie moge sie doczekac Twojego Pawelka
Ciasteczko mam to samo z plecami.teraz siedze w doma ale jak mi pracowac przyjdzie to bede zdychac
Buziaki dla wszystkich
Dzis niezbyt ciekawie mi sie dzien zaczal :( ech czasem sie mi brak wszysto bez sensu

a gdzie reszta?;-) musze kupic mlodej coa na urodziny a nie mam pomyslu tak mysle ze moze jakas fajna czapke albo komplet z szalikiem:hmm::oo2:

hejka ja zalatana, dzisiaj załatwiłam sprawy w biurze wymiany mieszkań, dla mamy musiałam papiery podpisać, potem Up, byłam po ofertę pracy. Jeszcze nie byłam na rozmowie, pójdę w poniedziałek, muszę się przygotować psychicznie, a jeszcze jestem nie wyspana bo Arek nie spał prawie 2 godz. w nocy a jak zasnął to zaraz był ranek i o 6tej się obudził. Teraz Olka śpi on kombinuje coś przy biurku, a ja was podczytuje. Arek już sam się przemieszcza po meblach i uwaga skubany nauczył się wchodzić na Olki łóżko i sam zejdzie, chociaż wczoraj prawie nie spadł, bo zamiast tyłem to rozpędził się i chciał przodem, teraz próbuje na nasz tapczan, ale jak na razie to za wysoko jest, ale jak otworzę zmywarkę to na ten blat wchodzi.

Lili- zdrówka i idź obejrzeć co tam się dzieje, może jakaś kamienica.
Niuśka- kształć się kochana, dobrze, że masz chęci. A z tymi kolanami u małej to obserwuj ją jak będzie miała wysoką gorączkę to do lekarza, bo czasem tak się zaczyna zapalenie stawów i niech zdrowiej, pewnie gdzieś szalała i może źle stanęła.
ciasteczko- teraz mają fajną kolekcję w croccodillo dla starszych, ale nie wiem czy chcesz wydać 50 zeta na czapkę i szalik, bo tam tyle kosztują, ale są fajne, bo moja chrześniaczka sobie zażyczyła na urodziny.
Lavrunia- zdrówka -rozsądku w życiu,
-umiaru w piciu,
-dobrego zdrowia,
-piniędzy mrowia,
-ciągłej radości,
-szczęścia w miłości,
-przyjaciół nowych,
-snów kolorowych,
-wspaniałej pracy,
-wysokiej płacy,
-domu z ogrodem,
-psa z rodowodem,
-pomysłów wielu,
-dojścia do celu,
-rekordów bicia,
i...
-100 lat życia!!!

kroma a bylam dzisiaj w askanie ale tam nie zaszlam, wsumie jak kupuje czapke ktorejs na zime to i tak 30-40zl wydaje na czape
ale szukam czegos z hello kitty albo truskawkowe ciacho, ma 5 dni zeby cos znalezc, obudzilam sie z reka w nocniku jezeli chodzi o prezenty jak zwykle:zawstydzona/y:

reklama
Do góry