reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kromuś, ale ja je brałam na studiach, i wszystko bylo ok. chyba z 5 lat brałam. no ale teraz odstawie i sie zobaczy, bo nie dość, ze wydaje kase, truje sie, a to nie działa tak jak powinno. najwyzej zero sexu ;)

reklama
Witam po ciężkiej nocce, wy też nie mogłyście spać?? ja z moim m to się wierciliśmy jak wrzody na tyłkach tak duszno okna pootwierane, butelka wody przy łóżku i wc chyba z 4-5 razy......dziś widać bez słońca ale chyba też ciepło bo w domu wentylator musi chodzić bo się topię:/
Dziewuszki od jutra za 2 tygodnie śmigam na oddział...wrrrrr

future- ja odstawiłam, w sumie, ja kiedyś brałam i zawsze miałam jakieś problemy z hormonami, a jeśli chodzi o baraszki, to my na przyjacielu polegamy Gumisiu i nie wiem czy damy tak długo radę, bo w końcu tak dzieci zrobiłam. Możliwe, że po ciąży masz coś z grubością endometrium, bo ja miałam chyba za grube i ciągle się złuszczało.

megi- jak to szybko zleciało, za dwa tyg. ja jadę na galę, a ty kochana będziesz rodziła. A co do nocki to u nas przespana, mieliśmy okna pootwieranie na roścież.

megi my nie spaliśmy. mąż poszedł nawet o Helenki do pokokju, niby chłodniej, ale wócił. okna pootwierane, pies szczekał, wpuściłam go do domu, znow chciał wyjsc. zasnelam jak sie jasno robiło. dzisiaj lepiej, wieje, to się wietrzy trochę, ale z kolei przeciąg. no ale przynajmniej komarów nie bedzie.

heloo
Jak u mnie cos żre to od razu kupuje Raid czerwony i psikam cala chate .Bo u mnie to nie komary tylko zapewne pchły juz 2razy mialam rok i 2 lata koszmar choc nie ma zwierzaków.No ale w anglii to co 2ga osoba sie skarzy na to, u nas łaza bezdomne kocury po ogrodzie i podjezdzie .Czasem spia na kolach samochodu albo na wycieraczce pod drzwiami.Za pierwszym razem zanim zatrybiłam co to moze byc to chyba tydzien sie meczylismy.
Mówie Wam masakra hahha a raz mialm mysz komandosa wlazła i w czerwcu przez drzwi od ogrodu i codziennie srała na sofy i po calym domu ,nawet w piekarniku.Ubiłam ja odkurzaczem dopiero w pazdzierniku.Skubana na rzadna pułapke,lep ani trutke sie nie chciała złapac.Juz chciałam sie wyprowadzac haha bo wykanczała mnie psychicznie
Larvunia- fajnej pogody iudanego festynu
Mycha tulkam mocno jeszcze troszke.
Megi ale super jeszcze tylko 2 tyg
Madzia udanego shopingu
A ja zaczynam odchudzanie a raczej ŻM i moze ćwiczenia jakies bo w padzierniku wesela a ja jak ten pączuszek.
Miłej soboty i dobrych humorków
Buziole

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo !!
wrocilismy z miasta okolo 15,jeszcze bylismy w odwiedzinach u kolegi na kawce :tak:
zakupy ok choc sobie nic nie kupilam hehe dzieciaki mnie naciagly na jakies zabawki wrr...no ale tatus im kupil :tak:

pogoda dziwna dzis ciagle pada naprzemian ze sloncem :tak:

Befatka szok :szok: z tymi pchlami bee...nie wyobrazam sobie a tej myszy to juz calkiem :szok: tyle czasu ja mialas to juz jak swoja chodowana haha :-D
uciekla bym chyba z chalupy jak bym miala w domu :tak:
Fajnie tam macie jak nie wielkie pajaki tak teraz pchly i myszy hehe :-D

megi ale fajnie zaraz dzidzia bedzie z wami nie boj sie kobito tylko sie ciesz :-)
ja rodzilam w mczu i moge powiedziec ze sobie chwale oddzial :tak:

Kawke pije,dzieci znow sie pozbylam jak zawsze poszli do sasiadki :-) muza gra zyc nie umierac :-D

Ostatnia edycja:
bry popoludniowo :-)
pogoda taka se, ale mi nie przeszkadza ;-)
niedawno wrocilismy, zmeczona jestem, mlody sie wyszalal a mala nawdychala lesnego powietrza ;-) fajnie bylo na tym festynie :tak: Nagrod podostawal mlody ze ho ho ;-) No i z nowu furore zrobilam z chusta i mloda ;-) Gapili sie jak na tredowata :laugh2: Ale byly i mile komentarze, szczegolnie dwie babcie mnie rozbroily tekstem ze swietnie wygladamy i one czy tez moga sprobowac blahahahahaha :rofl2::-D:rofl2: Gdyby nie to ze mloda zasnela w chuscie to bym sie zgodzila :-);-) Szkoda bylo mi ja wybudzac... Mlode mamy tez podpatrywaly ukratkiem widzialam ;-)

wrzucam fotki na picase, ale troche to potrwa, bo mloda na cycku wisi...

dawaj foty ciotka.

my byliśmy w restauracji w Gorzowie. odchamić się trochę i poprzebywać ze sobą sam na sam...bo jednak w domu teraz mało intymności. i mama, i ten dach brrrrr, i mała ciągle coś chce haha. dlatego mieliśmy dwie godzini dla siebie. fajowo było...

reklama
Do góry