reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc mamuski
widze ze sie o mnie dopytujeecie:-)milo mi:-)
otoz u nas monotonia ciagle nic sie nie dzieje....wiekszosc dnia na dworze siedzimy zeby w domku nie zwariowac.......a jak jestem wdomku to cwicze ii potem juz nie mam sil zreszta nie zawsze ma sie ochote i wene....ale was czytam kochaniutkie na bierzaco...
tyle ze ciezko jakos tak...im blizej tym bardziej sie boje o mojego...wiekszy stres......ale no coz jakos musimy dac rade bo jemu tez nie jest latwo zapewno......
future widze ze gosci masz dalej hehe kochana pewnie zatesknilas juz za spokojem i cisza w domku :)
justyska88 witaj a z ktorej okolicy jestes?:)
megi widze przygotowania pelna para :)czekamy na pawelka :):)
mycha to bedziecie razem z megi spacerowac :):):)fajnie ze macie siebie :)
no nic zmykam...
dobranoc

Witam się i ja w ten wtorkowy poranek :)
Future - super, że chrzciny udane ;)
Justyska88 - witamy :) skąd jesteś ??
Daffi - co za podpis pod nickiem heheh

U nas monotnia - nudy ... dzień jakoś mija bo musi, nic mnie nie cieszy, coraz bardziej tęsknota doskwiera, chciałabym, żeby On był, przynajmniej był obok bym czuła jego ciepło, czuła się bezpieczna ... jeszcze ponad m-c ... będę czekać - muszę - warto ...

lecę obejrzeć fotki :)

dobry :-)
nocka cudowna, Misia grzeczniutka i usmiechnieta teraz spi z raczkami u gory :cool2:
"Miś coala" w przedszkolu a "Grizli Miś" w pracy :cool2::-D
...zamowilam buciki na allegro za 30zl... ciekawe jakie beda i czy z numerem trafilam :dry: Dzis maja byc...
MIŁEGO dnia :-)

reklama
ja też jestem, ja byłam na usg z córką, i na szczęście nic nie ma na tych nerkach, tylko mnie nastraszyli, a młoda u babci urzęduje, ja byłam na zakupach, bo chyba z dwa mce nie widziałam miasta, a jeszcze idę zaraz z małym do mamy na obiad.

Witam wszystkie dziewczyny

Do góry