reklama
a ja zaraz idę na frytki, raczej do kuchni
o teraz jeszcze robisz frytki?? to podrzuc troszke ;-)
zdroweczka dla olenki...
aty szybko skonczylas ten kurs fajnie ze tak szybko poszlo.
Daffi niezly brzuszek..a co sie stalo ze fotki stracilas co stalo sie kompowi?
ja ide do wanny dzieci wykapane teraz moja kolej
o teraz jeszcze robisz frytki?? to podrzuc troszke ;-)
zdroweczka dla olenki...
aty szybko skonczylas ten kurs fajnie ze tak szybko poszlo.
Daffi niezly brzuszek..a co sie stalo ze fotki stracilas co stalo sie kompowi?
ja ide do wanny dzieci wykapane teraz moja kolej
hheh nie wiem co sie stalo.. ktoregos dnia jak wrocilam do domu nagle przestal sie wlaczac... system sie tak zwalil ze uznalismy po co nam wgrywac nowego windowsa skoro ten komp tez ma swoje lata i kupilismy nowy. teraz poki co wsio ok gdyby nie cudactwa Julki. wczoraj juz mialam przy wlaczaniu problem bo system niby zostal uszkodzony i wlaczylo sie narzedzie przywracania systemu a juz widzialam ze ona czasem podchdozi i ten wlacznik jest duzy okragly swieci na niebiesko to ja interesuje i tam pyka sobie...
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
życzę spokojnej nocki ja już uciekam do łóżeczkowa;-)
C
ciasteczko
Gość
a ja witam wieczorenie dopiero mam chwile, wsumie pokazuje sie ze zyje
nie mam sily was nadrobic
milej nocki zycze
nie mam sily was nadrobic
milej nocki zycze
kroma
Fanka BB :)
ciasteczko- gdzieś ty tyle urzędowałaś?
madzia- dawaj wannę, a ja robiłam fryty, szybko pyry obrałam i pokroiłam a w frytkownicy to już tylko 7 minut i są ready Jeszcze mi zostało troszkę ziemniaków surowych, nikt by już nie dał rady jeść, więc zapraszam
dobranoc laski, mój M wybył na party męskie i wiem czym to się skończy
madzia- dawaj wannę, a ja robiłam fryty, szybko pyry obrałam i pokroiłam a w frytkownicy to już tylko 7 minut i są ready Jeszcze mi zostało troszkę ziemniaków surowych, nikt by już nie dał rady jeść, więc zapraszam
dobranoc laski, mój M wybył na party męskie i wiem czym to się skończy
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
witaj dostałam sukienkę przedwczoraj już, zapomniałam Ci napisać... ;-) wesele mam dzisiaj, ale jak pisałam wcześniej czuję się jak wieloryb i jak założyłam sukienkę to się rozryczałam taki mi brzucholek sterczał taki wielki mam a poza tym w cyckach się nie mieszczę w niej tak więc dziękuję, ale nie będę mogła jej założyć niestety
Po niedzieli ją odeślę
A Kasia zrobiłam te placki, niech mają... już więcej nikomu nie będę robić póki co .... ;-) dałam radę...
Miłego dzionka ja idę się szykować
mycha no szkoda, wydawało mi się, że się uda ; milej zabawy.
a wogole skoro tak piszesz o wielkim brzuniu, daj jakieś fotki )))
kasiu - mamy na oknach siatki, ale mimo wszystko nie uniknie się tego. drzwi non stop otwarte jak taki upał, albo na wieczór się otwiera, zeby chłodku weszło trochę do domku. albo jak mała zaśnie na spacerze w wozku, to ją przed domem zostawiam i pod moskitierą sobie spi, a ja ide i coś w domku robie ))
wróciłam ze spowiedzi, ksiądz fajny się okazał, myliłam się na początku co do niego, bo smialiśmy się ze jakiś pedo haha, ale fajny, bardzo go polubiłam. nauki trwały 15 minut, byl bardzo sympatyvczny no i chrzcimy królewnę w niedzielę
a moj brzych przy porodzie był chyba mniejszy niz u kasi w 27 tygodniu haha. no ale Hesiek mały wyszedł 2200 wiec.... nie ma co. duzy brzunio, to dzidziuś ma duzo miejsca na fiki miki, nie ma co się martwić. Mycha jesteś piękna, a za niedługo bedziesz chuda
;***
Ostatnia edycja:
Podziel się: