reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

WItam się porannie:-)

Dziś znów dużo załatwień, przekazanie mieszkania, potem do notariusza, bo jeszcze garaż kupujemy. Udało nam się znaleść garaż w bloku obok, naprzeciwko naszej klatki, więc super. Przynajmiej w zimie o 6 nie trzeba będzie skrobać samochodu.
Jeszcze dziś umówieni jesteśmy z ekipą remontową mają zrobić wycenę.

MIłego dnia

reklama
Dzień dobry:-)
Ja dziś sama cały dzionek, mój pojechał zawieźć siostrę do domu, zabrał Zuzię i wrócą jutro bo mój musi odebrać twardy dowód rejestracyjny na nowe auto....ja nie nie jechałam bo mam dziś na 16 lekarza...wieczór w ciszy lubię to:tak:

kroma zdrówka dla Olki

Dzien dobry !!:-)
ja wyprawilam dzieci jedno zawiozlam tramwajem do szkoly ,potem spowrotem pod dom i szymka do przedszkola i dopiero wrocilam kurcze zmachalam sie...:tak:
zaraz odkurze chalupe i jade dalej do polskiego sklepu po jakas wedlinke
bo chce fasolke po bretonsku dzis zrobic a tu nie maja zadnych kielbas oprocz parowek i takich grillowych bialych a te nie nadaja sie do fasolki...:no:

zrobilam sobie dzis wolne od szkoly bo nie lubie sie spozniac a tak bym dopiero dojechala...;-)

Larvunia slodka fotka :-)

Aneteczka super ze garaz zanlezliscie no i tak blisko :tak: co do mieszkania to wiem ile to zalatwiania jest :tak:

megi daj znac po wizycie :tak: jakie auto kupiliscie ?:baffled:

dobra ide odkurzac i zmykam pa :-)

witam

Moja Ola ciągle ma wysoką gorączkę, co jej zbije to wraca, a siki muszę złapać a ona jak na złość robi jak wróbelek. Już ją napoiłam i czekam.

Madzia- miłego leniuchowania.
Megi- tobie też miłego odpoczynku, pewnie stęsknisz się za Zuzią, a powodzenia u lekarza, może zaraz wyślą cię na poród.
Aneteczka- to troszkę macie ganiania z tym mieszkaniem, a ile metrów będziecie mieć, w sumie to kiedy się zamierzacie już wprowadzić?

A mój Arek będzie miał drugi ząbek, właśnie mu się przebija i biedny popłakuje dzisiaj, mam dwa płaczki w domu.

Kroma myślę że nie tak od razu:)) nie spieszy mi się iść na stół...dopiero 35 tydz zobaczymy co powie dziś gin...
Madzia volkswagen golf III- kombi

Dla tych co na nk nie widzieli, fotki z urlopu w Międzyzdrojach w galerii...

Ostatnia edycja:
hej hej
nie mam zbytnio czasu, znowu walczymy z reka starszej, no porazka, mloda wczoraj naskoczyla czy ja udezlya w ta reke
spuchly jej palce, nadgarstek i odziwo cos w lokciu, no wiecznie cos:-(

CIACHO oj współczucia... tak to jest jak się do siebie rodzeństwo dorwie, ja też zawsze potłuczona chodziłam z siostrą ;) zdrówka
MEGI też myśleliśmy o golfie kombi ale jak szukaliśmy w niemczech to strasznie drogie były, i została meganka kombi ;)
ANTETECZKA oj chciałabym móc załatwiac takie sprawy, wiem że dużo tego ale będziecie już na swoim... i fajnie że z garażem się udało :)
KROMA zdrówka dla małej i szybko wyskakujących ząbków u małego

My dzisiaj byliśmy na kontroli z tym sisiakiem, Kacper wpadł mi w panike ale się nie popłakał, na koniec pogroził lekarzowi że wszystko powie tacie ;) ale już wsio gra... O 14 mam jazde więc proponuje siedziec w domach ;) teraz chłopaki śpią ja obiad robie i jeszcze myszę młodego spakowa bo jedzie na 2nocki do moich rodziców, już ostatnia okazja bo zaraz przedszkole... dobra uciekam, papapa

helo, ale jestem zalatana. sprzątam, prasuje, gotuje, odkurzam, latam na gore, przygotowuje spanie dla gości. OMG jużnóg nie czuje. a jeszcze nie ma 14. wrrr nie dam rady. nie chce chrzcin. nie chce gosci. mam to w dupie.

kasia- ja też zdrówka dla małego i to dobrze że tak pilnuje swojego interesu. A w tą pogodę to nie zazdroszczę ci tych jazd.
megi- w sumie jeszcze tydzień i możesz rodzić, chociaż wiadomo im dłużej w mamie tym lepiej, ale patrząc na czas to jesteś na zakręcie, miesiąc się skończy i się będziesz pakować na porodówkę.
ciasteczko- zawsze coś z tymi dzieciakami, teraz młodą ci jeszcze w gips włożą.
Future- ty chociaż masz na co zwalić ból nóg, a ja w sumie tylko odkurzyłam i pranie powiesiłam i też mi w łażą w dupsko. Ale jak już goście przyjadą to będziesz miała wesoło w towarzystwie,

A mój Arek strasznie przechodzi to ząbkowanie, maruda jedna mała, co chwilę płacze o byle co, teraz padł, a Olka troszkę chyba ma mniejszą ta temp. nawet jej nie zmierzyłam poszła spać, ale nie jest już taka gorąca.

reklama
Hej a co tu tak cicho gdzie jestescie??
ja sie nudze...;-)
dzieciaki sa na urodzinach u kolegi
a ja sama..posiedzialam na balkonie pomalowalam pazurki i lenie sie...;-)

Future dasz rade !!...nie stresuj sie tak :tak:

ciasteczko wspolczuje.zawsze cos mam nadzieje ze bedzie oki..:-)

Kroma zdrowka dla corci :happy:

Pozdrawiam

Do góry