reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się z Wami trochę nie wyspana, synek już od 5.30 dziś nie śpi ale za to wcześniej Go położę w południe :tak:
Larvunia widzę, że spać nie mogłaś wczoraj wieczorem ;-) My już o 22 poszliśmy spać, w niedzielę pogrillowaliśmy z rodzicami Moimi i siostrą, a wczoraj wszyscy jacyś nie do życia byliśmy, pogoda normalnie tak męczyła, Ja to jak posiedziałam z 15min w fotelu to potem szłam się położyć bo papa się darła i oczy same się zamykały i wczoraj to chyba ze 3 drzemki zaliczyłam u rodziców, później jak synek się wyspał to niedługo po tym spakowaliśmy się i do domku, gościa na kawce mieliśmy i tak jakoś do wieczora zleciało, też czułam się jakby to niedziela była... ;-)
Pr coś Ty zrobiła?:-p:baffled:
Dziś trzeba wybyć na miasto kilka spraw załatwić, póki co to Mi się nie chce ale zobaczymy później :dry:

No to wstawać śpiochy :rofl2:

reklama
PR wiec mozna powiedziec zes prawdziwy kierowca w koncu jak zaliczone zadrapanie jest ;-)
ja kiedys tez w smietnik zarylam ;-) ten maly z kamienia pod teatrem ;-)

mycha czesc.... a sukienke jeansowa chcesz :confused:

hej hej hello:-)
zapowiada sie dzis ladny dzien..
u mnie nic nowego oprocz tego ze uporam sie zkurzajka i cholernie piecze.......gryzie..
mycha moj dzis sie obudzil o 5 rano i do mnie mama am ale jeszcze zasnal....
larvunia fajnie ze masz chrzciny juz za soba....ladnie wygladasz i pewnie duzo schudlas cio?
pr hehe ale wazne ze nic powazniejszego sie nie stalo.....

A co Was tak mało?
Ta godzina a tutaj jeszcze takie pustki, ojojoj...

PR wiec mozna powiedziec zes prawdziwy kierowca w koncu jak zaliczone zadrapanie jest ;-)
ja kiedys tez w smietnik zarylam ;-) ten maly z kamienia pod teatrem ;-)

mycha czesc.... a sukienke jeansowa chcesz :confused:

Jak się zmieszczę to czemu nie ;-)

hej hej hello:-)
zapowiada sie dzis ladny dzien..
u mnie nic nowego oprocz tego ze uporam sie zkurzajka i cholernie piecze.......gryzie..
mycha moj dzis sie obudzil o 5 rano i do mnie mama am ale jeszcze zasnal....
larvunia fajnie ze masz chrzciny juz za soba....ladnie wygladasz i pewnie duzo schudlas cio?
pr hehe ale wazne ze nic powazniejszego sie nie stalo.....

A no widzisz a Mój już nie zasnął więc pewnie nie koło 13 a koło 12 pójdzie spać w dzień o ile wrócę do tej godziny z miasta :-p

PR no zdezaki tak chodza... wspolczuje finansowej szkody. Ale co nas nie zniszczy to wzmocni, juz bedziesz ostrozniejsza ;-)
marznko tjaaaa, przed ciaza wazylam 74kg :zawstydzona/y: zapuscilam sie strasznie. Teraz 66 :-) W ciazy przytylam 2,5kg "tylko". Teraz jestem na granicy normy, jeszcze 1 kg i bedzie nadwaga :baffled: Chcialabym jak w suwaczku wazyc 60 kg najwiecej, a najbardziej to 55 byloby idealnie dla mnie :-p

Ale mi dziwnie. zawiozlam mlodą do przedszkola i siedze w domu. Chyba zacznę sprzatac chociaż jest czysto.... ale dziwnie mi

PR no kurcze ale kamienia w trawie to moglas nie zauwazyc;p
pozatym nie umiem sobie wyobrazic Twojego meza zlego czy krzyczacego chcacego cie zabic;p;p
on wyglada na ugodowego bardzo!:)
jakie macie auto? podpytam M moze gdzies mu sie cos obilo o uszy i wytarga wam cos. jako mechanik wie troszke na ten temat.

reklama
Do góry