reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ale nudy:zawstydzona/y:
pada od rana wiec chyba caly dzien w domu bedziemy
zanudze sie...a dzieciaki tez swiruja kloca sie co chwile :wściekła/y:

kroma hej...jak bylo wybawilas sie??:happy:

aneteczka a no widzidz jakos tak mam ze szybko sie wysypiam..i lubie gotowac z ranca haha ;-)

reklama
A u nas dziś plażowania ciąg dalszy był, słonko grzało od rana więc wróciliśmy opaleni oczywiście ja w porównaniu z moimi skarbami to nic ale troszkę i mnie chwyciło:tak: jeszcze jutro i we wtorek wracamy, czemu czas tak szybko mija...jutro wieczorem mam wychodne z męzem a szwagierka zostaje z Zuzią...nie pamiętam kiedy gdzieś razem byliśmy sami we dwoje.

hello

nawet nie czytam wybaczcie
kilka fotek w galeri mojej
my juz po imprezie, dopiero skonczylam sprzatac
wszyscy u mnie spia tylko nie jaaaaaaa :sorry:
no dobra spadam, ledwo patrze na galy ;-)

do jutra! :rofl2:

Hejka... Witam się i ja niedzielnie... Ale tu pustki...
Wczoraj byliśmy na święcie chleba tylko na chwilke bo nam się Kacper rozchorował i był bardzo apatyczny cały dzień... potem wizyta na pogotowiu i powrót naszego skarbka do formy więc wzięliśmy go za odwage na "pestyn" jak to on mówi i kupiliśmy mu taki motor, teraz z nim śpi :-) Ale dalej jest obolały... Więcej napisze na zamkniętym...

Dzisiaj już zaliczyliśmy spacer po lesie, teraz M przysypia i chyba zaraz do niego dołącze bo mi się nic nie chce

MEGI fajnie że możecie troche czasu poświęcic tylko sobie, i że pogoda dopisuje...
LARVUNIA udało się wszystko? ja po Kacpra chrzcinach stwierdziłam że nigdy więcej takiej imprezy w domu... Miałam 20 osób... potem znowy zrobiłam błąd i roczek na tyle odstawiłam... i teraz wiem że więcej się na to nie porwe...

Lece na zamknięty i zaraz się położe... Buziolki

reklama
hej wieczornie;-)

Madzia dziś wszystko pozamykane w PL jest, jakieś święto kościelne:-p najświętszej Marii Panny chyba:-p:sorry2:

Kasia a ja widzę ze ty też czujesz jakby niedziela dziś była:-D rano też chciałam napisać że pustki jak na niedziele przystało i zapomniałam że to poniedziałek:-D
zdrówka dla młodego:tak:

idę jakąś kolację robić

Do góry