reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

niuska- doczytałam, ja miałam takie plamy i okazało się, że to od Alergii, bo ja alergiczka jestem. Ja trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze było.

aneteczka to szybciutko- my mamy mieć do wtorku, decyzję finansową i jeszcze do piątku jeśli chodzi o resztę związaną z papierami z budowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobity:-)

ja czekam na gosci siostra bedzie z mezem i synkiem mym chrzesniakiem przejazdem do holandi jada do domu to zajada bo to po drodze :tak:

narobilam dzis tez sobie salatki z cukini na zime i troche duzo mi jej wyszlo
i chyba zabraknie mi sloikow ...:wściekła/y:
ale juz do mamy dzwonilam i ma siostra mi kilka przywiezc:tak:
akurat ja nigdy sloikow nie robilam ale cos mnie naszlo jakas chec zrobic cos swojego wiec kombinuje i prubuje haha

niuskaa trzymaj sie mam nadzieje ze wyniki beda oki...:-)

martucha super ze juz lepiej i nie dlugo pozegnacie gips fajnie...:-)

kroma to baw sie dobrze na weselu...:tak:

Pr widze poszalas noca haha dobrze nieraz trzeba...;-)

daffi super ze z julka juz lepiej...

larvunia i future udanych chrzcin wam zycze :-)

bylam jeszcze na placu zabaw teraz kawe dopije i ide do kuchni konczyc
to tyle pozdrawiam...:happy2:

Aneteczka no Ja też właśnie mam aż 158cm wzrostu i może też dlatego ten brzuszek taki duży się wydaje,
niby 3kg ma ale jednak mam nadzieję że nie urodzi się taki duży jak piszesz i jak Kasia pisała... :tak:
Zobaczymy co to będzie.
Megi Ty nie będziesz miała się po co za siebie brać bo podejrzewam, że jak urodzisz to brzuszka ani nic już nie będziesz miała więc z czego tu się odchudzać w Twoim przypadku.............?
Kroma udanej imprezy, wybaw się za nas wszystkie ;-)

Tym co nie odp to sorki, udanego weekendu :tak:;-)

Czołem;)
Ale mi się spać chce mamma mia ....poszłam razem z moim i szwagierką spać o 3 nad ranem no masakra i niby wstaliśmy ok 10 ale Zuzia to już swoje harce zaczęła po 7 więc dziś jak padnę....byliśmy dziś na plaży prawie pół dnia, słonko nawet wychodziło sporadycznie, teraz to już całkiem pogodnie jest, jutro znów śmigamy jak będzie pogoda:tak: trzeba korzystać póki można.
Martuchaa- my od czwartku jesteśmy i do wtorku, mamy pokój 4 osobowy z łazienką i na naszą czwórkę bo mojego siostra z nami jest płacimy ok 700zł ( całe 5 dni ) jakoś tak, nie wiem mój się z babką rozliczał....do morza 600m mamy.

Czołem;)
Ale mi się spać chce mamma mia ....poszłam razem z moim i szwagierką spać o 3 nad ranem no masakra i niby wstaliśmy ok 10 ale Zuzia to już swoje harce zaczęła po 7 więc dziś jak padnę....byliśmy dziś na plaży prawie pół dnia, słonko nawet wychodziło sporadycznie, teraz to już całkiem pogodnie jest, jutro znów śmigamy jak będzie pogoda:tak: trzeba korzystać póki można.
Martuchaa- my od czwartku jesteśmy i do wtorku, mamy pokój 4 osobowy z łazienką i na naszą czwórkę bo mojego siostra z nami jest płacimy ok 700zł ( całe 5 dni ) jakoś tak, nie wiem mój się z babką rozliczał....do morza 600m mamy.

No to fajnie megi balujecie sobie to dobrze...:-)
a macie domek czy to jakis pensjonat?:baffled:

reklama
Do góry