reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej

Dziewczyny znacie jakąś sprawdzoną, dobrą i oczywiście nie najdroższą ekipę remontową?
potrzebuje do mieszkania, bo ta co miałam w ostatniej chwili mi odmówiła, bo nie wyrobią z poprzednim zleceniem.

hej. Ja juz po badaniu. NIc nie wykryli odnosnie mojego schorzenia ale znalezli cos na plucach jakies zmiany :/ i sie boje zeby to cos z rakiem sie nie okazalo bo moj tato chorowal na raka pluc wujek tak samo ale oni palili a ja w zyciu papierosa nie zapalilam no moze kiedys dla sprobowania ale tak nalogowo to nigdy....

Aneteczka a o jakie dokladnie prace ci chodzi?? bo moj M jest elektrykiem i jakbys miala cos zwiazanego z elektryka to moj M moze ci zrobic i to niedrogo.

hej. my juz po, spedziliśmy tam 4h:confused2: poradnia, zdjęcie gipsu, skierowanie na rtg, tam kolejka z tym zdjęciem powrotem do poradni, tam naświetlanie gabinetu i przerwa pół h, a póżniej zakładanie kolejnego gipsu....oszaleć szło:baffled:
no ale grunt że ładnie się zrosło, założyli mu jeszcze na 1,5 tyg bucik gipsowy ale już może zaczynać chodzić i taki krótki jest więc nie jest źle:tak:
dzięki za kciuki:tak:

daffi współczuję, może to faktycznie od antybiotyku...

aneteczka powodzenia w odpieluchowywaniu:-p z remontem niestety nie pomogę bo nie znam za bardzo nikogo:no: mój wujek maluje i kładzie płytki ale on to wiecznie zajęty, mi obiecywał odmalować tą chatę i ciągle czasu brak:-p

niuska nie przejmuj się, może to nic takiego. trzymam dalej kciuki. a co konkretnie ci powiedzieli?

głowa mi pęka...nic mi się nie chce przez to:confused2:

Aneteczko nie pomoge w sprawie ekipy remontowej...:(

Martucha no to swietne wiadomosci:) bardzo sie ciesze ze noga ladnie sie zrosla i ze juz niebawem pozbedzie sie gipsu na dobre:)

niuska super ze nic nie wykryli i nie martw sie na zapas z tymi plucami! wsyztsko bedzie dobrze! zobaczysz:)

Julka dzis odkad wstala czyli od 13 nie miala ani chwili temp. zaliczyla tez krociotki spacer po zestaw dla gosposi;p
kupilismy jej filizanki, dzbanuszki sztucce i talerzyki! jest nimi zachwycona!:) mam nadzieje ze bedzie lepiej. teraz zdarzyla sie juz tylko raz taka luzna kupka. chyba wychodzimy na prosta:)

Ostatnia edycja:
martucha- całe szczęście , że z nogą już dobrze i będzie można ściągnąć gips, pewnie już doczekać się nie możecie chwili jak będzie mógł znów biegać.

niuśka- mnie chodzi o fachowca od płytek, ścianek działowych itp., paneli

reklama
Hallo z wieczora i po ciemku:-p Dzionek nam minął nawet całkiem fajnie, znów nachodziliśmy się, najedliśmy itd..dzionek zakończony grillem bynajmniej w moim przypadku bo mąż z siostrą wybył jeszcze zobaczyć na imprezkę potańczyć a niech się wybawi jak ja nie mogę to z siostrą niech idzie na te 3 godzinki zobaczyć...
Daffi cieszy mnie fakt że z Julką lepiej i oby już tak zostało:tak:
madziarena 2 miesiące to już nie dużo żeby szybko czas minął, zdróweczka dla Amelki;-)
larvunia nie ma jak w domku i po remoncie, teraz można się łazieneczką pochwalić:tak: no i grunt że jesteście w domku bo wszędzie dobrze ale w swoim najlepiej:-)
mycha my obie się za siebie weźmiemy po porodzie:tak: ciekawe ile moje dziecię waży 18 idę do lekarza to się dowiem co nowego...
aneteczka powodzenia i wytrwałości w odpieluchowaniu:tak:

o kim zapomniałam to przepraszam:sorry:
dobranoc

Do góry