przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Daffi- a moze to jelitowka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daffi- a moze to jelitowka
daffi ja nie pale, no co ty! udusilabym sie z astmą ;/
megi dzieki ;*
bylam u lekarza, mam angine ropną. fuck! antybiotyk.
moje dziecko zapomni jak mama wygląda.
mycha a ile masz w brzuszku? i w biuscie. ja mam jedną wiązaną kieckę, i ona się dopasowuje. czerwona kopertówka wiązana. może akurat
Witam
Daffi - dobrze, że Julce przeszło, najgorzej jak dziecię choruje, bo rodzic czuje się bezsilny. U mojego też tak często jest gorączka pod sufit , a jak spadnie to już jakby nic się nie działo.
Larvunia- fajnie, ze remont masz za sobą, mnie to dopiero czeka.
martucha - kciuki zaciśniete
My dziś dużo załatwień mamy. Podpisujemy umowę notarialną i po kasę do banku jeszcze trzeba jechać, potem do urzędu miasta. Trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze.
Młodego próbuje odpieluchować, wstyd.....ale dopiero teraz za to się wziełam. Mały wczoraj trochę narobił, jeszcze średnio kuma, że siusiu na nocnik robimy, dziś już lepiej trochę, w majtki popuścił , ale zawołał że siusiu chce. Zobaczymy jak z czymś grubszym będzie. Najgorsze, że on nie lubi na nocniku siedzieć i musze się bardzo strać żeby usiedział choć przez 2 min. No zobaczymy co z tego wyniknie.
ciacho gdzie wybywasz?daffi- fakt antybiotyk rozluznia daj jej jakies probiotyki u nas sie zwykly "aktimel" z biedronki sprawdzal;pmycha- ty grubasku ja tez mialam z Jaskiem wielki brzuch juz pod koniec 7 polozna sie pytala czy juz rodzimy?pozdawiam reszte;]
No żebyś wiedziała, że teraz jestem gruba i już czasami na siebie patrzeć nie mogę bo wyglądam jak wieloryb :-( no ale po ciąży sobie odbiję i jak się za siebie wezmę to mam nadzieję że będę słyszeć komplementy typu "ale schudłaś, nie poznałam Cię"
Niektórzy to pytają czy bliźniaki będę miała, ale mały jest duży na dzień wczorajszy jak Go ważył lekarz to ma już 3kg a jeszcze półtora miesiąca na na pewno miesiąc i lekarz powiedział że przez ten m-c na pewno z 1kg jeszcze przybierze i dlatego prawdopodobnie zakończy się to cc.... Przeraziła Mnie ta jego waga no ale co mam zrobić? Nic.
Najlepsze jest to, że nie obżerałam i nie obżeram się jak nie wiem co, najchętniej to nic bym nie jadła bo apetytu nie mam ale muszę więc jadam jakieś śniadania, obiady a kolacje rzadko no i co i taki chłop wielki będzie masakra aż się zaczynam bać :-no:
Fotki na tajnym ;-)