reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc

ja tez nie spie od ok 6.00 :confused2: oczy na zapalki mam... prawie ze doslownie.
Obudzila nas Misialinka stekaniem takim glosnym ze jej uspokoic nie moglam. Ale nie plakala... (dwa razy dopeiro slyszalam jak placze) no i obudzila caly dom. Masakra... Cos ja bolalo, bo w pozycji pionowej milkla i zdyszana patrzala tak na mnie żalosnie, zero usmiechu. Co ja polozylam to z powrotem prezenie i stekanie straszne.... Wsadzilam ja do chusty i zasnela bidulka. Ale my z synkiem juz nie zasniemy :confused2:

marzenko tjaaaaa, oglnie nie powinnam nazekac bo on naprawde grzeczny jest w porownaniu do innych dzieci. No chyba ze ADHD mu sie zalaczy to w tedy nie daje rady :sorry: Teksami mnie wczoraj zloscil... Ciagle jakies "ALE mama, dlaczego juz idziemy spac"... albo "ALE mama ja niechce, ALE mama co to, ALE mama popatrz, ALE mama widzialas" i tak dwie godziny... ile mozna :sorry:
marzenko remont WC, mam odzielnie kibelek i lazienke. I Kiebelek taki znowu maly nie jest tez, bo i miejsce na umywalke jest co tam robic. Prawie tydzien remont trwal od 8.00 do 22.00 moj robil dzien w dzien z przerwa w niedziele.

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenka jak ty funkcjonujesz?
a o ktorej idziesz spac?

Larvunia biedna misialinka.
co do tekstow marcelka to sama sie ne moge doczekac ale jak wiem ze sie rozgada julka to sie to juz nigdy nie skonczy wiec czekam cierpliwie na ten moment;p

daffi no jakos funkcjonuje :-)nie jest zle,przyzwyczajona jestem..bo to jest jedyny czas kiedy moge se siasc spokojnie na dupie poogladac tv i wypic kawke..bo jak dawid wstanie to nie ma szans....
spac chodze przewaznie ok 22.
hihi larvunia skad ja to znam :)ja tez przechodze teraz takie gadanie..mama a co to :)czasem mam dosc ale fajnie bo juz se pogadam z nim bo tak to chyba do sciany bym gadala :)

wstawanie to jest maly problem, najwazniejsze o ktorej idzie sie spac i usypia
marzenka moze wczesniej chodzisz od na spac ze wstajesz tak wczesnie?
ja generealnie tak 23 nieraz zdazy mi sie i 24 ale w wakacje zawsze mi sie spi lepiej mniej stresow
a bywaly czasy ze spalam po 5 godz na dobe i funkcjonowalam teraz spie 7 godz i tez zyje:-D
larvunia pewnie mloda brzuszek bolal albo cóś
moj odbiera dzisiaj auto od lakiernika ciekawe czy bedzie zadowolony z pomalowania?
macie ogolnie jakies palny na dzisiaj?? bo pogoda nie zacheca :-(
poza tym ten sierpien chyba bedzie niezbyt cieply

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja nie mam jakis wiekszych planow musze tylko na poczte...
no jakos tak nie bardzo z ta pogoda..
moj maly chodzi spac roznie wczoraj zasnal razem ze mna o 22 bo spal wdzien a jak nie spi w dzien to tak po 19 juz spi i przewaznie wstaje 7-8 czasem o 6 ale to zadko bardzo..
ja poprostu lubie wstac wczesniej nie lubie lezec bezczynnie i myslec bo dola lapie na reszte dnia..a jak moj wroci to sie wybycze za wszytskie czasy :)

marzenko u mnie taki okres gadania trwa odkad mlody zaczol mowic heheheh ;-)
ciacho ponoc w niedziele bedzie przelom i ma byc cieplej a od poniedzialku temp po 30' znowu upaly wracaja ponoc. Tesciowa mi wczoraj gadala :tak:

...odplatalam mloda zchusty i puki co dalej spi :sorry: Ale glodna wstanie...

Marzenko to jest roznica bo ja zasypiam o 2 i jak mam wstac po 6 to jest to dla mnie katorga.

ciacho ja musze leciec na poczte a nie chce mi sie;p

ania jak tam po wczorajszych wykaldach,?troche facet przynudza w sensie ze mozna byloby to szybciej obgadac
ale ona ma zawsze cos dopowiedzienia:-D jak to jego znajomi itp:-D

reklama
Do góry