reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr- to ci Jasio łakomczuszek, a mój nie jest aż tak zjadliwy, zje to co my ale w małych ilościach, woli do łapy. A Jasio ma 7 mcy nie całe, więc jeszcze ma czas na chodzenie, Arek zaraz ma 10 mcy więc u niego to już pora na podciąganie się, wszystko robi w swoim czasie. Już mi ból przeszedł wzięlam przeciw bólowe i spokój na jakiś czas.

Befatka
- nie ciekawie macie tam, szczególnie jak tam teraz wszystko demolują to aż strach wychodzić.

Katgen- miejmy cichą nadzieję, że dostaniesz robotę szybko;.

Ja kupiłam kieckę na weselę, dostałam część stażowego z UP, więc zaszalałam, nie mam żadnej eleganckiej sukni, więc mam już na kilka uroczystości, obskoczę w niej roczek, święta, sylwka. A te stare muszę na allegro sprzedać, raz założyłam i teraz już nie wejdę w nie. cycki inne pupa inna.

Jutro mam gości z Litwy, troszkę posprzątała a resztę wieczorem.

reklama
hej, ale wiater u nas we wsi haha. pranie powiesiłam, wiec już pewnie suche, ale tak mi sie nie chce iść. i z Helenką też nie idę narazie na dwór, bo wieje na maxa. nie mieliśmy prądu przez pół dnia, teraz pomyłam butelki, wyparzyłam, zagrzałam wode, wiec moze nie byuć dalej prądu, bo jakby co to wszystko do jedzenia dla małej do przyszykowania gotowe. no i pokłóciłam się trochę z J. bo wczoraj wróciliśmy a on chce, zebyśmy jechali do jego rodziców i to na noc. do strzelec. mi sie nie uśmiecha, kupa prania, prasowania, gary, obiady, sprzątanie, ale dla niego to najlatwiej, coś mu się zapali w móżczku i od razu wyjazd. powiedzialam, ze nie pojade, to sie obraził i dosrywa cały dzień, a tymbardziej rodzice mają dwa pokoje i ja nie mam sie tam gdzie podziac jak jade na obiad, a co dopiero z dzieckiem i na noc. nie chce. ale wiem, ze bedzie naciskac. ja mowie, ze nie chce, a on mowi, ze nad morze też nie chciał, ale pojechał. no wiec musze jechac i myśle, ze bedzie dalej truł jutro wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

future no i kolejny dowod ze faceci sa z innej planety;-):-D, mi czasem szkoda slow i zwyczajnie nie komentuje roznych sytuacji
bo punk widzenia zalezy od punktu siedzenia no i zazwyczaj faceci maja inny niz my

czesc wieczornie
mloda spi, Fruciu zajada kolacyjke, pewnie niebawem tez padnie
i bede czas miala dla siebie
ponoc moj wykancza juz kibelek, wiec prawdopodobne ze jutro wracam do domku, juuupiiiiiiii :-)
wszedzie dobrze ale w domku najlepiej co nie ;-) bo tu to nuuudy juz totalne.
teraz pelno sprzatania bedzie mnie czekac :confused2: az sie boje...

Future no w malzenstwie czasem trzeba robic to na co sie nie ma ochoty. Wiem to z autopsji wlasnej :confused2: No i ciacho ma racje ...
kroma milego spotkanka jutro :tak:

Cos tu malo sie dzieje ostatnimi czasy :eek:

lavrunia- ludzie mało się udzielają i mało odpowiadają, za zwyczaj szybko coś napiszą i tylko o sobie. Możliwe, że nie mają czasu.
A ja nie nawiedzę sprzątać po jakiś remontach.
Future- tak już jest z facetami, jak nie muszą tyle robić w ciągu dnia to dla nich łatwo jest gdzieś pojechać, możecie iść na kompromis i pojechać bez nocki. Mi by się też nie uśmiechało spać u kogoś i jak w dodatku miejsca mało.

kroma hello ;-)
nio ja tez nie lubie sprzatac po remontach, ale musze... Chcialo sie remontu to ma sie i sprzatanie. Cos za cos.. jak to mowia.
Fruciu niechce mi zasnac cos, ale mi cisnienie podnosi no mowie Wam. Ciagle jakies ALE ma do mnie, juz na dzis mam go dosc :confused2:

Witam sie przedwczesnie;p
padam na twarz! M obudzil Julk epo 6 i teraz siedze z zalzawionymi czerwnymi oczami i probuje sie dobudzic....

kroma to milego dnia zycze z twoimi super goscmi:)

Larvunia co tam u Misialinki i Marcelita?

Dziewczyny wiem od Kasiaf ze poprostu nie ma czasu.. podczyta nas ale jak chce odpisac to brakuje jej czasu a nie chce pisac o sobie. zapewnila ze wszytsko jest ok. zaczela prawko, pracuje i z kacperkiem tez wszytsko wporzadku. Macie pozdrowienia wsyztskie mamuski i maluszki:)

Ostatnia edycja:
ciacho to ja ci zazdroszcze:)
ja sie mecze ale co poradze.
moze lzej by bylo gdybym wczesniej zasypiala ale juz 2 tyg cierpie na bezsennosc i wczesniej niz 2 nie zasne....

o ale szok;p jedna z lubuskich mamusiek kiedys tu z nami pisala Lelek jest w ciazy;p
szkoda ze si enie odzywa u nas....

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:-)
fajnie ze u kasi ok :)i oby tak dalej :)
daffi hihi ja to prawie codziennie wstaje 5-30 lub 6 i nawet dobrze mi ztym :)a wy pewnie spioszki jestescie :)
ja w ten sposob laduje akumulatorki na caly dzien :)
larvunia robicie ten remont lazienki?chyba pierwszy raz doczytalam ze masz dosc frucia hihi przeciez on taki grzeczny jest :)
u mnie nic sie nie dzieje oprocz tego ze tesknota doskwiera.......

Do góry