kroma
Fanka BB :)
Pr- to ci Jasio łakomczuszek, a mój nie jest aż tak zjadliwy, zje to co my ale w małych ilościach, woli do łapy. A Jasio ma 7 mcy nie całe, więc jeszcze ma czas na chodzenie, Arek zaraz ma 10 mcy więc u niego to już pora na podciąganie się, wszystko robi w swoim czasie. Już mi ból przeszedł wzięlam przeciw bólowe i spokój na jakiś czas.
Befatka- nie ciekawie macie tam, szczególnie jak tam teraz wszystko demolują to aż strach wychodzić.
Katgen- miejmy cichą nadzieję, że dostaniesz robotę szybko;.
Ja kupiłam kieckę na weselę, dostałam część stażowego z UP, więc zaszalałam, nie mam żadnej eleganckiej sukni, więc mam już na kilka uroczystości, obskoczę w niej roczek, święta, sylwka. A te stare muszę na allegro sprzedać, raz założyłam i teraz już nie wejdę w nie. cycki inne pupa inna.
Jutro mam gości z Litwy, troszkę posprzątała a resztę wieczorem.
Befatka- nie ciekawie macie tam, szczególnie jak tam teraz wszystko demolują to aż strach wychodzić.
Katgen- miejmy cichą nadzieję, że dostaniesz robotę szybko;.
Ja kupiłam kieckę na weselę, dostałam część stażowego z UP, więc zaszalałam, nie mam żadnej eleganckiej sukni, więc mam już na kilka uroczystości, obskoczę w niej roczek, święta, sylwka. A te stare muszę na allegro sprzedać, raz założyłam i teraz już nie wejdę w nie. cycki inne pupa inna.
Jutro mam gości z Litwy, troszkę posprzątała a resztę wieczorem.