reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
befatka ozesz w morde, naprawde niebezpiecznie, czy ci ludzie nie maja co robic,
poprostu spustoszenie robia w kraju bo nie tylko w londynie sa zamieszki

reklama
ale ja nie wiem co oni przez to chca zdzialac? no masakra ze rozwala pol kraju spala fabryki, sklepy itd. to gdzie do cholerrry beda pracowac czy oni nie mysla. A policja im nie moze nic zrobic nawet kurde z armatki wodnej zlac. Takich to spalowac trzeba...
ciacho- to po ilu wykladach mialas pierwsza jazde???

Ostatnia edycja:
hey Laski, dziękuję za troskę na tajnym ale jestem w kiepskiej kondycji.

Narazie nic nie mam. Daffi dzięki za cynk w intermarche ale ja musze znależć prace na jedną zmianę. Inaczej nie dam rady z Izką.
Mam w sumie miesiac na znalezienie pracy. Bo do końca sierpnia mam zapłacone za przedszkole a później nie bede miala kasy raczej...

ide...odezwe sie jeszcze

ania pisalam ci kiedys,ze po min 10 tematach czyli po okolo 10 pieczatkach z rozna data, co nie jest jednoznacze z 10 wykladami bo nieraz jeden temat ciagnie sie
we wtorek i konczy w czwartek,
ja zaczelam wyklady 31 sierpnia a pierwsza jazde mialam jakos poczatek pazdziernika

reklama
Do góry