reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej laski!
Befatka ojojj, moze z jakimś lekarzem to lepiej skonsultuj co? Życzę by szybko Ci to paskudztwo przeszło:sorry2:
Ania to fajnie sobie czas spędziliście, mmm.....ja też bym po Krakowie z chęcią połaziła sobie, ojjj tak:tak::-)
Larvunia sukieneczki i loczki powiadasz...:-D A co, pewnie że trzeba :tak: Coś czuję że na ten plac zabaw co chodzisz, to tatusiowie będą tabunami nadciągać:tak:;-):-)

No dobra, trzeba popracować trochę, więc zmykam...

reklama
czesc dziewczyny
nie czytałam was na razie bo się denerwuje mocno, kiepsko się nam tydzień zaczął ja się źle czuję, wyszłam z młodym na dwór i jedna pani po chwili prowadziła nas a raczej mnie do domu bo zasłabłam :-( do tego martwi mnie wojtusia rączka, coś go ugryzło nie wiem czy osa czy coś innego i mu bardzo spuchła i mam wrażenie, że coraz bardziej puchnie, nie czuję sie na siłach aby iść do przychodni :-:)no: więc proszę pomóżcie i doradźcie co mogę zrobić jak mu pomóc na tą opuchliznę????????? plissssssss...........

Mycha ukrój gruby plaster cebuli i przyóz do tej raczki ,owin bandarzem i zmnieniaj co jakis czas te cebule .Mozesz tez zrobic oklady z wody z octem .
Mnie raz osa uzara w palec szybko pierscionek zdjelam na noc zrobilam oklad z cebuli.Przeszlo szybciutko
Matko biedna Ty z tymi omdleniami.siedz w domku

Hallo ja w trakcie sprzątanka, coś mi nie idzie dzisiaj albo brak weny i wszystko na raty robię:) Mój wybył z młodą na plażę a ja postanowiłam że zostaję, pranko powieszone jeszcze zupka mnie czeka no i te porządki. Jutro ma do nas przyjechać męża siostra (23 lata) i z nią razem autem jedziemy w czwartek do Międzyzdroi na 5 dni więc nawdycham się jeszcze trochę jodu...tylko ciekawe jak jazda mi minie bo za bardzo autem teraz nie mogę jeździć....uparł się mój chłopina i co zrobić:-)

Mycha jak było wiesz gdzie?...oj jak słabo się czujesz to nie powinnaś wychodzić na dwór tylko w miarę możliwości leżeć a na opuchliznę hmmm też o tej cebuli słyszałam, jak to nie pomoże to na pogotowie jedźcie:no:

Ostatnia edycja:
Halo lili, befatka mycha i megi;]mycha wspolczuje omdlen moz epwoinnas sie wybrac do kardiologa?
mi tez robilo sie slabo i straszne skoki pulsu mialam jak sie okazalo mlody chyba na jakas tetnice uciskal

Ostatnia edycja:
czesc :)
ciasteczko u mnie pogoda nie dopisuje.wczesniej lalo wiatr sie zerwal ze az mi okno w sypialni sie otworzylo i wbalkonowym..........troche mi na lozko popadalo ehhhhhhhhhh
ja jakos weny nie mam................

Hejka....

future witam spowrotem w domku....ciesze sie ze wrocilas szczesliwa jakby moglo byc inaczej :-):-)

u mnie pgooda tez popieprzona ze tak powiem slonce i na przemian deszcz i tak caly dzien ech...
dzieciaki sie kapia potem ja wskocze do cieplej wody i tyle...

befatka wspolczuje ogladalam w tv co tam sie u was dzieje masakra strach z domu wyjsc jak mowisz ze to w twoich stronach...

larvunia jak tam dzionek minal bylo jakies spotkanko z ciasteczkiem??:baffled:

megi to super wypad wam sie szykuje oby tylko pogoda dopisala...:tak:

mycha jak tam u ciebie dobrze sie juz czujesz? i jak wojtek ?

no to tyle pozdrawiam cala reszte babeczek :-):-)

reklama
Do góry