reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

ja padnięta, nie wyspana wróciłam o 3 w nocy, byłam na panieńskim, ale fotek nie mam, jak skombinuję od koleżanki to jakąś wkleję, nogi mnie bolą od tańców.

Megi- to sobie odpoczywałaś nad jeziorkiem. Ja wczoraj byłam na działce, jak ciepło to nic się nie chce, w sumie człowiek by spędzał czas nad wodą, na łonie natury, ale jak Martucha pisze w tym tygodniu ma być brzydko i gdzie tu wakacje dla dzieci.

Martucha
- ja byłam tam koło ptaków, jest tam jakaś restauracja ale nie pamiętam nazwy, i siedziałam na zewnątrz, widziałam jakiś ludzi, ale pewnie cię nie poznałam jak nawet szłaś.

reklama
Hej Kobietki! Muszę się Wam pochwalić że bardzo fajnie mi weekend minął:-) W piątek po pracy pojechaliśmy na Woodstock i było po prostu świetnie, późną nocą wróciliśmy. A i tak najbardziej się cieszę, że kupiłam sobie tam śliczną bluzeczkę z długim rękawem, w jakimś sklepiku indyjskim gdzie sprzedawały panie różnych narodowości. Zapłaciłam za nią 5 zł a w domu spojrzałam na metke, a na niej orginalna firma KappAhl i cena w PLN 149 zł:-) Więc super mi się udało:-):tak: A wczoraj pojechaliśmy nad jezioro - w miejscowości Lipy (za kłodawą) jest super ośrodek wypoczynkowy-niewielki i ludzi niedużo, a miejscie na prawdę super:tak: POLECAM WAM! I tam sobie rozbiliśmy namiot- moje dziewczyny pierwszy raz w namiocie spały:-DPogoda była super wczoraj, więc cały dzień w wodzie w sumie i na plaży, a później na rower wodny. A dziś już pogoda gorsza, więc szybciej wróciliśmy do domu. Przydało mi się takie małe odstresowanie, bo ostatnio kłębkiem nerwów jestem:sorry:
Larvunia cierpliwości, wkrótce będziesz już u siebie, a jak zajdziesz do "nowiutkiej" łazieneczki, to zapomnisz o wszelkich niedogodnościach pobytu u teściowej:tak:;-)
Mycha wierzę że już Ci ciężko:sorry: Ale fajnie będziecie miały z Megi, pewnie Wasi Synkowie będą tworzyć zgrany duet w niedalekiej przyszłości:tak:
Martucha to świetnie że Nikuś tak cierpliwie znosi ten gips. Zuch chłopak z tego mojego zięcia!;-):-)
Kroma jak tam na kursie??? Podoba Ci się?
MAdzia, miła jesteś z tymi kwiatkami sąsiadki:-D;-)
Befatka niezłe numerw Wam Kayka odstawia:-D;-) Ale masz rację że postraszyłaś ją- czasami jednak trzeba:tak:
Megi ciekawi mnie czy Zuzinka już jest poinformowana że w jej życie wkrótce wkroczy braciszek i jak na tą wieśc reaguje?:cool2:
Aneteczka, to faktycznie troszkę urlop "niedopasowany" ale tak czy siak sobie odpoczniesz pewnie:tak: Na Twoim miejscu w takiej sytuacji Małego pewnie też bym na te pare godzinek posyłała, zamiast robić mu przerwę:sorry:
Ciacho bidulo uważaj na siebie i swoje paluszki !!!!;-)
Ściskam każdą z Was!!!!!

lilian- to ty biwakujesz w moich terenach, ja w Łośnie byłam zaraz koło Lip :) A na kursie tak sobie, ale dobrze, że coś mi zapłacą :-) teraz będę miała wolne 3 dni, bo sobie biorę L4.

hej laseczki
wlasnie ze spaceru wrocilismy, pogoda wsumie ok, mozna chociaz sie nie umeczyc:-D
lili to super ze weekendzik udany, zycze takich wiecej:-)
kroma L4 czasem trzeba ;-)

Liliann- super że miło spędziłaś czas no i trafił się Tobie niezły zakup:) Zuzia wie że w brzuszku mamy jest Pawełek i sama nie może się go doczekać, zobaczymy jak będzie jak już faktycznie będzie on na świecie....podejrzewamy z moim że będzie zazdrosna bo np my we dwoje przy niej przytulać się nie możemy ani nic bo zaraz jest zła i nerwowa...

A mój mąż planuje nas zabrać nad morze od czwartku do poniedziałku....już zrobił rezerwację w Międzyzdrojach:-)

czesc
kochane moje
u mnie bez zmian...
nadal czekam z niecierpliwoscia na powrot do domku, nie zeby mi tu zle bylo, ale najlepiej we wlasnym prawda...
jutro to ja nie wiem co z soba zrobie... ciacho jakies plany mamy czy nie :cool2:
myslalam zeby wybrac sie na ten "nowy" plac zabaw co jest na skarpie. Tam kiedys z pieskiem na siku chodzilam hehehe, niech mlody sie wybiega ;-)
moze tam sie spotkamy bys wziela swoje dziewczyny, albo chociaz mlodsza co Ty na to...

larvunia no my tam czesto chodzimy na pajaka, blond tez czesto gesto bywa
ale nie wie jak jutro czy sie wyrobie, mloda ma isc do kolezanki
jak cos dam ci znac

reklama
łoki doki
cos senna jestem chyba walne sie zaraz obok dzieci... no nie wysypiam sie tu
chyba wbije sie na obiad jutro do mamy :cool2: hehehehe

Do góry