reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a co tam wogule u asi tez sie nic nie odzywa cos......
pewnie jakbym pracowala to tez nie mialabym sil na plac zabaw a tak to co robic,w domu bede siedziec to zle a tak miedzy ludzmi i nie mysle tak......

reklama
Najlepsze życzonka imieninowe dla każdej Ani na naszym forum...szczęścia i morza miłości:-) Buziaczki !!!
A mój szanowny małżonek pojechał z kolegą oglądać nasz nowy nabytek, który przypuszczalnie zakupimy, zobaczymy co z tego będzie....szczerze nie cieszę się na nowe autko wolałabym zainwestować w inne rzeczy;( no ale cóż poradzę....

Witam dziewczynki :) Oj Marzenka święta racja jak sie pracuje to juz sie nie ma choty na plac zabaw ja niesttey nie mam wyjscia wracam z pracy i heja z mała na dwór i tak do nocy ale czas leci a nim się obejrzymy będzie wrzesień i rotacje ;) już się nie mogę doczekać, że też nie idzie przesunąć tego sierpnia :)
Ja zaraz mykam do Św, a jutro zabieg na oczka brrrr ... aż mi szkoda tych okularków pewnie będę tęsknić no ale :) będę mogła nosić przeciwsłoneczne bez problemu :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH AŃŃŃŃ Z FORUM :*** ANUSIE - 100 LATEK :)

ja szybko sprzatam puki mala spi... teraz chwila przerwy bom sie zssapala ;-)
pozniej gosci bede miec, wiec milego dnia, pewnie wieczorkiem dopiero lukne tu :-)

hej ho. dziękuję wszystkim za zyczenia, i oddaję również Annom ;)

moja mała zakosztowała noszenia w nosidełku i chuste odrzuciła na dobre...buuuuuu, ale powiem szczerze, ze w tym nosidełku jakoś mi wygodniej haha. teraz ją usypiam w wozku, bo jest nieznośna dziś. niby zmeczona, niby sie usmiecha, zaraz sie krzywi...eh dom wariatów. usypiam ją, może przejdzie ...

Dzień dobry...

Ja od 7 na nogach, od 8 na mieście do po 11 na badaniach w końcu byłam, jaka ta glukoza "PYSZNA" była :baffled: normalnie fuj, mało brakowało i bym zwymiotowała a drugi raz w ten sam dzień chyba nie dała bym rady takiej ilości tego wypić... ble, fuj... :no:
Po wypiciu po godz. pobrali krew a Mycha czyli Ja :-p padłam na jakąś chwilę :tak: szok. . .

Mycha jest dokladnie jak piszesz. obaj recydywisci. i oberwalo mu sie teraz. i ze podobno ten Tomek Wierzbicki to kawal gnoja... a ten Stachu co zabil niby takii zly az nie jest.
doigral sie. etraz to juz w sumie chyba mam pewnosc ze to tego goscia u mnie wtedy szukali. obok mnie przeciez mieszka Flak.. brat tego co ma przytulisko w mczu i schodzi sie to rozna melina.. moze do niego ten wierzbicki przylazil a ktos nagadal ze u nas jest przebywa. w kazdym razie chyba mam spokoj z wierzbickim.

Madzia faktycznie duzo za duze ma wojtus te wyniki.. i jakos nie diziwe sie ze cie to martwi. podejscie lkearki chyba dziwne jest... a u kogo bylas?
ja ci powiem tak... mi juz nawet bujalska podpada czasem.... teraz wole jechac prywatnie to Antonowicza. naprawde super lekarz i zna sie na rzeczy. moze on zobaczy te wyniki i ci cos wiecej powie? na forum jest tez ekspert pediatra... z ciekawosci napisalabym post w dziale eksperckim wsyztsko co dolega wojtkowi dlaczego badania byly robione i jak wygladaja wyniki. zobaczylabys co ekspert spoza naszego rejonu Ci odpisze.
Mnie teraz mneij bedzie... mama przyjechala na tydzien czasu wiec musze sie nia nacieszyc.

A mycha mialam ci mowic... to dziecko w sierczu co zginelo wtedy pod tym traktorem to jak sie okazuje jakas rodzina moich tesciow.
a dla ciebie kim ni sa? znajomymi tylko? bo sie moze ejszcze zaraz gdzies okaze ze po czesci rodzina jestesmy ale taka bardzo daleka;p

MADZIA sto lat kochana! Zdrowia, szczescia i spelnienia marzen:)

A na martwią Mnie, jak uda Mi się pobrać trochę kału, zaniosę do badania i potem jeszcze dodatkowo z tym wynikiem pójdę do lekarza, ale wtedy już do innego na pewno nie do tej co byłam w piątek. . . a mogłabyś Mi Daffi podesłać linka z postem gdzie mogłabym się poradzić tego eksperta co do tych wynikow bo nawet nie wiem gdzie mam tego szukać. . . :zawstydzona/y:
A co do tego dziecka z Siercza to nie jest Moja rodzina, ale znam ich trochę i mieszkają niedaleko Moich teściów. . .więc nie jesteśmy rodziną :-p

Hej ja w przelocie wpadam podziekowac wam kochane za zyczonka urodzinowe
milo mi ...:-):-)

teraz leczo gotuje a pozniej na zakupki do lidla smigam musze jakiegos torcika kupic bo jutra mama przyjedzie z siostra :tak:

Mycha warto przejsc sie do innej doktorki niech spojrzy na wyniki bedziesz spokojniejsza :tak:
polecam Preisa prywatnie....moze znasz go?

To milego popoludnia :-)

Madzia nie tyle znam (bo nie byłam u Niego nigdy), :no: ale dużo na jego temat słyszałam. . . :tak: i tak już się z mężem zastanawiamy czy właśnie nie jechać bądź iść prywatnie z tym Naszym łobuzem i jego wynikami, prywatnie to zawsze inaczej patrzą i bardziej się przykładają aniżeli tak normalnie na kasę na odpier**l wszystko robią... :-( :no: :wściekła/y:

reklama
Do góry