reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witajcie ja doslownie na sekundke.

mycha tu na forum widze eskpertow juz sporo nie ma.
wiec nie wiem czy ta co pzoostala jest w stanie odpowiedziec na twoje pytania..
ale poolecam ci forum parenting... ja wlasnie korzystam tam zporad ekspertow.. i pawnikow, jak i pediatry czy chirurgow.
szybko odpowiadaja i rzeczowo.
Pediatra - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
zaloz tylko konto i pytaj smialo.

reklama
Daffi dzięki ;-) zaraz spróbuję coś tam naskrobać, ogólnie to coś brak sił :-( jestem jakaś taka zamulona, że szok...
Nie wiem czy to po tej glukozie, ale spać Mi się jakoś cały czas chce, niedobrze Mi jest i w ogóle jakaś do doooopy jestem...

Też życzę wszystkiego dobrego wszystkim Anną ;-)

o wlasnie zapomnialam zlozyc zyczenia naszym Aniom:) wszytskiego naj:)

my po miescie polatalismy troszke;p
julka dostala prezent od m mojej mamy i taty taka fajna lale co sie ja karmi itp...
i taki sliczny komplecik ze nie moge sie napatrzec na julke w nim....
w sumie ja bym tyle kasy na to nie wydala ale skoro dziadkowie wnukom fundowają i sami wybierali to czemu nie;p
ja jestem z tych ze za te pieniadze kupilabym taniej ale duzo wiecej;p

Hej ja tez na sekunde...
mam gosci jest siostra u mnie i mame przywiozla do mnie wiec bedzie mnie tu mniej do poniedzialku ale bede podczytywac :tak:
ladna pogoda sie zrobila duchota i 27 st w koncu :-):-)

wszystkiego najlepszego dla wszystkich Ani :happy:

Daffi to sie ciesz jak dziadek z babci kupuja fajnie ze dbaja i mysla o wnusi :-)

megi pochwal sie co za autko kupiliscie?...:confused:

Dobra uciekam milego popoludnia dla was i zapraszam na torta do mnie haha ;-)

kroma - do skubania kur ;))))

zarcik. ja nic nie znajduje dla siebie. albo sie ktoś odezwie z jakiejs szkoly, albo nie wiem co bede robic...mysle o swojej firmie...ale nie wiem czy to wypali...znaczy te papiery najgorsze.eh...

future- doszłam kto i co, a ja też jestem zakręt wysyłam gdzieś i nie zapisuję, wysłałam na takie krótkie ogłoszenie, w sumie nic tam nie napisali o wymaganiach, tylko pracownik adm.-biurowy. Ale oddzwoniłam i okazało się, że jeszcze ze znajomością języka niem, coś tam wiem, ale nie pogadam. No i niby przy sprzedaży i produkcji praca, no i co to jest za administracja, jak na produkcji. No ale z czystej ciekawości pójdę i zobaczę w ogóle jak się gada, bo ja ostatnio na rozmowie byłam w UK.
A ty coś znajdziesz, a jak masz pomysł to zakładaj i może jak ci się skończy macierzyńskie to zarejestruj się w UP i weź dofinansowanie, teraz dają ok 20000.

reklama
Do góry