reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej laseczki, czasu nie mialam wczesniej
madzia 100 latek kochana!!!!!

mycha idz gdzie indziej spytaj sie o wyniki, nawet babeczki z diagnostyki co robia te wyniki lepiej sie znaja niz niektory lekarz, smutna prawda

hej

Madzia sto i sto i jeszcze raz sto lat :)

Padam od nadmiaru wiedzy, potem napiszę, dzieci żyć już nie dają

u nas rano bylo 11 stop jak dla mnie porazka, normalnie jesienia dawalo:dry: mam nadzieje ze bedzie takie cieplo w tym tyg jak zapowiadaja
bo dla mnie temp.20-23 stop jest do doopy, zywczajnie zimno ot co
ja kocham temeprature tak 27 max 30 stop. a to chyba pomarzyc juz raczej moge

u nas rano bylo 11 stop jak dla mnie porazka, normalnie jesienia dawalo:dry: mam nadzieje ze bedzie takie cieplo w tym tyg jak zapowiadaja
bo dla mnie temp.20-23 stop jest do doopy, zywczajnie zimno ot co
ja kocham temeprature tak 27 max 30 stop. a to chyba pomarzyc juz raczej moge

no masakra z ta pogoda typowo jesienna jest...
jak widzialam u nas to do konca tyg ma byc 20-22 st...

ale niby slyszalam ze sierpien ma byc goracy ale co z tego jak u nas juz wakacje sie koncza 18 tego....

ale czy to prawda to nie wiem...:baffled: czy tak bedzie..

dobra ide jakis ciuch na jutro sobie wyprasowac bo w mej szafie same pogniotki sa haha :-D

madzia ja pamietam jak sie mialo nascie lat to sierpien prawie zawsze byl cieply a teraz rano wstajesz i nie wiesz co cie
czeka:-D:-D:dry: jak gdzies jedziemy to zawsze mam dodatkowa torbe z cieplejszymi ubraniami i krytymi butami
ja tez mam duzo ubran gniotkow, tzn.wyprane wrzucone i szafy :-D albo wyprasuje powiesze a i tak miedzy innymi sie gdzies pozagina material

mileo wieczoru laseczki uciekam mam zajecie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry