reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc
jejku nawet na neta dzis czasu nie mialam tylko troszke rano z Wami posiedzialam
bylam u taty na imieninach do wieczorka a jak wrocilismy to mala sie zajmowalam, cos spac nie mogla i stekac zaczela mi az zwymiotowala, chyba sie przejadla i teraz od 30 min mi spi.... a mezus jak wrocilismy dwa ciasta mi upiekl :-) Wzielo go na pieczenie hehehe nigdy mi nie piekl a odkat urodzilam Misialinke juz trzeci raz mi piecze :-) Jutro mam imieninki rodzice sie zjezdzaja i sie stara ;-)

no dobra jutro Was postaram sie poczytac, wybaczcie ze tak samolubnie teraz o sobie...
DOBRANOC :*

Dziewczynki wpadam na chwilkę mam zalatany tydzień ciągle kogoś imieniny az sama chcialabym posiedziec juz w domku :(
SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :
MEGI, MADZIU : 100 latek oraz wszelkiej pomyślnośći !!!

p.s. Megi - zazdroszczę prezentu od męża :( ja na mojego jeszcze długo muszę czekać ;(

helomarzenka- dzieki;]ciacho- poczynilamkrok, zapsialam sie do ogniwa;p ale jeszcze moge sie rozmyslic bo nie zaplacialam;p ps. gdie robilas badania? bo on mi jakas babe ze sportiowej polecal...

Hey Dziewczynki;)

Wczoraj mnie nie było, bo jakoś nie było czasu w pracy kupa pracy!

A u nas ok i, weekend wesoły i zabawowy.
Madzia, Daffi ja nie wiem nic na temat tego zabójstwa, tylko to co wszyscy mówią. Nie znałam i nie kojarzę nawet, może tego Stacha co zabił to widziałam parę razy.

W czwartek przyjeżdżają do mnie moi rodzice;) Ależ się cieszę!!!!

Spóźnione urodzinkowe życzonka, dla Megi i Madzi! Wszystkiego naj.!!

Annom wszystkeigo NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!

Uciekam do pracy!

Katgen pewnie sie dzialo w weekend co nie:-)
u mnie dzis brak planow...jedynie plac zabaw plac zabaw i plac zabaw:-D
moze dzis bedzie cieplej niz wczoraj:-)
a gdzie nasza ANNES sie podziewa?kupe lat u nas nie byla

reklama
halo Marzenka- a ja nie mam sily na plac po pracy ale wczoraj sie przemoglam mloda sie wylatała z Rafałem Asi, a mlody siedzial w wozku i obserwowal dzieciaki nawet hustawke zaliczyl;]

Do góry