reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja na chwilę...ciepełko widać więc idziemy na spacerek i do tesco zobaczyć...Z Zuzią troszkę męczyłam się w nocy, biegunka ją dopadła, nie wiem znów by jelitówkę miała? jakiś miesiąc czy półtorej temu miała:/ trochę od rana smecty wypiła więc może z lekka pomogło ale nie wiem na jak długo...
Kroma- ja rocznik 84 dla twej wiedzy;)...więc stukło mi wczoraj 27 wiosenek:)
Dobra lecę póki słonko świeci.....

reklama
megi heh stara dupa juz jestes :-p
a jutro madzia ma urodzinki ;-)

u nas tez nuuuuuuuuuudy
po sniadanku bylam z dziecmi i psem na spacerku malym, mloda cos jeczaca rano byla, ale ok 12.00 jak sie wyproznila tro padla i spi mi jeszcze teraz :sorry2:chyba ranne jeczenie ja wykonczylo ;-)
zaraz mezulo mi spada do pracy i z nowu z dziecmi sama zostane... zycie.

my%2Blife.gif

megi- to ty młodsza ode mnie o dwa lata a ja myślałam że masz z 25 dopiero :-)
Mycha- moja tyle waży i ma 90 cm wzrostu i ona dużo je za 3 to ja się powinnam martwić, że moja mało waży. Oby wyszło wszystko dobrze. A może mu zęby idą, może pogoda dokucza, moja Ola dziś też nie chce jeść, nic w sumie nie zjadła ani gofra, ani frytek, już jej dogadzam.

Future-
szkoda pieska, ja bym chciała, ale nie wezmę do bloku.
ciasteczko
- mojego M ciocia zawsze miała problemy z kręgosłupem i teraz ma szyjny odcinek poskręcany śrubami i ledwo chodzi. Może warto się zbadać, wiem, że po lekarzach się nie miło chodzi, szczególnie te kolejki, ale po co potem cierpieć.

Mój 12,5kg ma i wzrost 89-90cm, więc wydaje mi się Mycha , ze twój też w normie jest. Młody też w domu mało je, najlepiej jadłby same frykasy, dobrze ze przynajmniej owoce zje. Obiadu to jak wróbelek zawsze je, ale wyniki krwi ma dobre, anemii nie ma. Jednak warto sprawdzić, masz rację.Mój też miał taki okres , ze nic kompletnie przez cały dzień by nie jadł.

kroma- naprawdę zazdroszę, że macie ten luksus i w każdej chwili możecie liczyc na pomoc przy dzieciach. Pewnie jakbym miała bliżej rodziców, to też tak byłoby, ale trudno. Ostatnio wypatrzyłam taki punkt dla małych dzieci i nawet raz jak nie mieliśmy co z młodym robić(jechaliśmy umowę podpisać, wiec z młodym cieżko byłoby) został na 3 godz. Co prawda za 1 godz. liczą sobie 10zl, ale przynajmniej spokojna jestem, że ktoś się nim odpwiedni zajmuje.

Wogóle to będziemy od września musieli rozglądnąć się za jakąś opiekunką dorywczą, bo w pracy rozkład mi się zmieni.

My już po spacerku, obiad zjedzony, do lidla jeszcze podjedziemy.

Ostatnia edycja:
no to moj ma pewnie ze 23kg juz teraz :sorry2:
ja nie mam problemow z jedzeniem u mojego...
czasami i pol dnia potrafi nie jesc ale nie zmuszam w niego i tak dobrze wyglada ;p
jada prawie wszystko ;p
i duuuuzo pije, ale on zawsze duzo pil mi, od malego.

Ostatnia edycja:
Hej ale nuudy :tak:
zimno u nas 15 st tylko i halny wieje :tak: jak jesien masakra..
bylismy tylko w mcdonalds z nudow bo dzieciaki sie nudza caly dzien :tak:
teraz kawke pije i ciasto z truskawkami podjadam :-)

co do wagi to szymon tez malo wazy 14 kg i 104 cm jakos ma :tak:
raz je ladnie a raz prawie nic nie je...zalezy od dnia ale ja to taka wyluzowana mamuska jestem i nie panikuje haha :tak::-D

future biedny psiak....ja tez bym chciala jakiegos malego
ale znowu wszedzie go zabierac ze soba trzeba np.do polski..
dzieciaki yorka chca....ale raczej sie nie zdecyduje narazie :no:

aneteczka to fajne takie miejsce dla dzieci...no tylko taniej mogloby by byc ale w sumie 10 zl za godz to nie az tak tragicznie raz na jakis czas :tak:

Polatam na necie i ide lepek umyc :happy2:

no to moj ma pewnie ze 23kg juz teraz :sorry2:
ja nie mam problemow z jedzeniem u mojego...
czasami i pol dnia potrafi nie jesc ale nie zmuszam w niego i tak dobrze wyglada ;p
jada prawie wszystko ;p
i duuuuzo pije, ale on zawsze duzo pil mi, od malego.

no ladna ma wage tyle to moja Hanka wazy haha...

ale nie wiem ile ma cm...
w brzuchu pupasny wlasnie nie jest, ale rece ma takie "nadmuchane" i glowe :sorry2:
mam wrazenie ze ma kosci grube tez....
chudziutki to on nie jest :sorry2: no ale nie bede go odchudzac, nie jest tragicznie ;-) mam nadzieje ze sie wyciagnie
i planuje go na jakis sport zapisac bo normalnie dom mi czasami roznosi i smieje sie z moim ze ma ADHD ;-) Tylko wszedzie czytam ze za maly od 5 roku zycia wszystko...

edit:
na bank ma wiecej niz 20kg, nie wiem czy ma te 23 kg, tak na oko wnioskuje bo 20kg on mial pol roku temu ;p ale wiecej niz 23 nie ma...

kurka bylam na balkonie po pranie wrr..jaka zimnota no masakra normalnie
w domu chlodno chyba dlugi rekaw zaciagne na siebie hmm...

Larvinia z czasem sie wyciagnie tak jak mowisz ...
a jak twoj m z dieta daje rade??

ciekawe jak u naszej Kasi bo doczytalam o problemach i nie odzywa sie...

reklama
moja Olka też żarłok niesamowity jest ale szczupła jest może dlatego, że biega w tą i we w tą. Tylko dziś coś nie je, ale podejrzewam że nadrobi wieczorem.

Za to Arek tak jak Madzi Szymon raz je a raz nie i ja też nie mam presji. Z głodu nie padną, a witaminy zawsze jakoś dostarczę, jak nie w mleku to w soczkach.

A Lavrunia o 21,30 na TVN style jest program Jak robić piękne zdjęcia

Do góry