reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho dzieki
a ja niespie puki co... odechcialo mi sie po kapieli z dziecmi :sorry:
razem w trojke do wanny wskoczylismy, ja , synek i mloda :-D ale bylo zabawy :-D a mloda w jakim szoku, oczy jak piec zlotych miala i jak obserwowala hehehehe ;-)
moj jeszcze z pracy nie wrocil... to sobie jeszcze troche posiedze...

ciacho od czego Ci to z tym uchem... bo chyba cos nie doczytalam :sorry:

reklama
laski ja po filmie i po wypadzie na miasto wieczorem, jej jak ja dano nigdzie nie wychodziłam :-)

Lavrunia- chyba pogoda, bo mi ból głowy przeszedł dopiero po 3 tabletkach. A

megi- sto lat i przyznaj się ile kończysz?
niuskaa- biedna Martunia, moja Olka w ogóle nie gorączkuje, szkoda małej, niech jej szybciutko wychodzą ząbki.

Witam niedzielnie

My niedawno powstawaliśmy,młody z eMem rysują bochomazy na karcte.Może dziś wybierzemy się do Kościoła, bo dawno nie byliśmy.
Wcziraj młody walną mnie filiżanką w kostkę u stopy, normalnie myślałam, ze mu coś zrobie. Noga mi napuchła, bolała jak jasna cholera, musiałam robić okłady, ale na szczęscie dziś jest lepiej, jeszcze trochę boli , ale nie aż tak.

Kroma- Zazdroszczę tego wypadu, sama do kina bym się przeszła, ale niestety ie mamy z kim młodego zostawić.

MEGI STO LAT!

mycha- róbcie badania, bo faktycznie długotrwały brak apetytu to nie za dobrze. A ile twój waży i jaki ma wzrost?

witam
larvunia a to z tym uchem to ciagnie sie jeszcze od zimy co pisalam ze mi dzwoni, i niestety ciagle to ze mna jest
ale to bardziej jest od kregow szyjnych chyba gdzies mam ucisk, bo jak mnie kark ani szyja nie boli to nawet nie slysze
ze mam, ale jak tylko gdzies poschyla sie za bardzo glowa albo zle uloze szyje i boli mnie rano to dzwoni bardziej, no coz takie zycie
znowu padl mi piekarnik, ja sie chyba zaczne zastanawiac nad nowa kuchenka

witam się i ja

zaraz idę do kościoła.

ciasteczko
- leć i sprawdzić skąd ten ucisk, różne to świństwa narastają, oby nic poważnego to nie było. A tobie piekarnik to padł z przeciążenia :-) tyle pieczesz to miał prawo.

Mycha- ja byłam takim anemicznym dzieckiem i nie jadłam wiele i w sumie też mnie mama badała pod kątem robaków i wszystkiego i okazało się, że to taka moja natura. ja niejadek byłam jako dziecko. Do tej pory mam zawsze złe wyniki jeśli chodzi o żelazo. Wiesz też bym się na twoim miejscu bała, tyle teraz tego choróbska się szerzy. Oby to tylko taki kryzys w jego wieku, że jest anemiczny, ale jak coś zawsze możesz iść do innego lekarza, lepiej chuchać zawczasu.

aneteczka
- ja mam na szczęście z kim zostawić i nawet mam problem, żeby któraś babcia się nie obraziła, teraz jak mam te szkolenia, to raz jedna a raz druga będzie pilnować, teściowa ma jeszcze tydzień urlopu, potem moja mama ma w pracy zmiany co drugi dzień i zaraz ma tydzień urlopu, w sumie u mnie M może jeździć później niż 3cia, nawet o 4tej może wyjeżdżać, więc nie ma u nas problemu z opieką. Szkoda, że u was jest tak ciężko z opieką.

Ostatnia edycja:
mycha a moze mlody przechodzi jakis okres niejedzenia bo dzieci tak maja, oczywiscie niewszystkie
kroma mnie jakby tak wsadzic na przeswietlenie to strach, ja sie nadzwigalam w swoim zyciu i powoli wysiadam ja nie powinnam nic dzwigac co ma wiecej niz 5kg a odcinek szyjny boli mnie jak za dlugo mam glowa spuszczona i cos robie
a piekarnik juz ktorys raz nawalil, ostatnio nie pieklam prawie w ogole

hej laseczki ;*

daffi poszukujesz jeszcze kundelka? moja przyjaciólka znalazła 2 dni temu, chyba ktoś wyrzucił, jest czysty, bardzo grzeczny. wył na osiedlu i o 4 w nocy zabrała go do domu. jak chcesz, moge ci przeslac foty na maila, bpo mam na mailu akurat i nie chce mi sie sciagac haha.

Future a widzialas ze po krze-ach jak blakal sie labladorek :confused: Widac ze ktos go wyrzucil, bo czysty i zadbany i nawet bym powiedziala niezle spasiony, taki mlody samiec, u nas pod smietnikami sie paletal dwa dni....
wzialabym go gdybym miala domek....

ciacho nie wiedzialam ze sie borykasz z tym uchem, oby Ci przeszlo!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry

Witam niedzielnie

My niedawno powstawaliśmy,młody z eMem rysują bochomazy na karcte.Może dziś wybierzemy się do Kościoła, bo dawno nie byliśmy.
Wcziraj młody walną mnie filiżanką w kostkę u stopy, normalnie myślałam, ze mu coś zrobie. Noga mi napuchła, bolała jak jasna cholera, musiałam robić okłady, ale na szczęscie dziś jest lepiej, jeszcze trochę boli , ale nie aż tak.

Kroma- Zazdroszczę tego wypadu, sama do kina bym się przeszła, ale niestety ie mamy z kim młodego zostawić.

MEGI STO LAT!

mycha- róbcie badania, bo faktycznie długotrwały brak apetytu to nie za dobrze. A ile twój waży i jaki ma wzrost?

A no na bilans 2latak idziemy dopiero we wrześniu, ale jak Go ważyłam to tak 12,300-12,500 a wzrostu Ja wiem, rozmiar rzeczy ma niektóre 86cm inne 92cm nie mierzyłam Go osobiście, ale chyba zmierzę z ciekawości. . .
A no będę robić badania, nie zaszkodzi Mu a może pomóc. . .
Dzisiaj troszkę zjadł, mąż zrobił gofry to trochę ich powcinał. . . :tak:

A tak poza tym nudy, idę herbatkę wypić i może jakiś film obejrzeć czy coś, w niedzielę nic w tv nie ma ale może coś znajdę.
Miłej niedzieli :tak:

Do góry