reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
z ranca sie rozpisalyscie a ja miala goscia od wczoraj i niedawno pojechal
ikea szkoda ze u nas nie ma:-( my nieraz kolo ikei przejezdzamy ale nigdy nie zajezdzamy do niej:-D nie ma czasu

reklama
dzien dobry kochane...:-)
ja na nogach sprzatam chalupke niby nikogo w domu nie bylo a syf kurzu pelno wrr...
u nas nie pada na szczescie ale tez chlodno ...
pranie mam juz wyprane trzeba powiesic...
no i mamuska bedzie u mnie przez 5 dni od wtorku teraz jest u siostry :tak:

Befatka zarabista pizamka haha :-D

Katgen a to jechalismy do babci do szarcza...:tak:
albo wracalismy do mcza do mamy zalezy o ktorej godz nas wykukalas...

megi slicznie ci z brzuszkiem na zywo...:tak: szkoda ze tak przelotem cie wykukalismy...
a i Beti widzielismy kolo rynku w aucie machalam jej ale chyba nas nie poznala :no:

Dobra ide do roboty...:tak:

magda- wyjazd udany?Katgen- no a co;p ja koldre chcialam tylko;p
ciacho- no mogli by u nAS ikee postawic;pdaffi- powielam pytanko;p jak cwiczonka?:)

Ostatnia edycja:
ania a no mogli by ale chyba za male miasto na ten przybytek
madzia to tak jak u nas pelno kurzu bylo i prani po przyjezdzie
a ja sie ciesze bo wrocilam dowagi sprzed rok zjechalam ponad 2kg

Hej dziewuszki...dziś mam wielki dzień, ciekawe czy przed północą jeszcze zdążę mojego uściskać, podobno w PL ma wylądować o 16 no i jeszcze podróż do M-cza...Mam dziś trochę roboty, robię ten groch z kapustką dla mojego i jeszcze zupe z śliwek...Zuzia mi dziś zwróciła coś po 5 rano...przestraszyłam się że jej też coś zaszkodziło, mnie wczoraj też żołądek napierdzielał, stękałam...może te odsmażane ziemniaki z kiełbasą:baffled:...na razie z nią spokój ale jeść nie chce tylko jedną suchą skibkę chleba zjadła i ciepłą herbatkę a ja zamiast śniadania- mięte wypiłam jakiś ciężki jeszcze mam ten żołądek:/

megi zdrowka zycze dla was, moze i jej na zoladku staly te ziemniaki
o to sie dzisiaj napracujesz, ale wieczorem szczecie bedzie obok ciebie

ojj megi- biedne moze za tluste bylo?ciacho-ooo gratki;] ami jeszcze troszke zostalo:):p ale i tak waze njamniej od niepamietnych czasow nawet wtedy kiedy tak wychudlam (jakiies 18-19 lat mialam)wazylam wiecej. jestem uzalenziona od wagi ;p;p;p

ania ja sie codziennie waze, to jest moj kontroler, wlasnie jak sobie odpuscilam wazenie to przytylam
milego przedpoludnia, dziecko chce posiedziec

reklama
No troszkę pracy mam ale to wszystko dla niego...:)
ciasteczko brawa za zgubienie 2kg:)...
Ania ty też wyglądasz bardzo dobrze, za chuda też nie najlepiej;)
Nic muszę się przemóc i wyjść do sklepu po parę rzeczy...niech już wyjdzie słonko!!
Miłego dnia jakby co, może zajrzę potem jeszcze jak skończę :)

Do góry