reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heh... wstalam z nadzieja ze dzis bedzie ladnie i przestanie wreszcie padac... ale nic z tego..
kolejny szary, ponury dzien.

Madziarena Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin:)

Katgen super ze masz juz firanki:)

reklama
Marzenka, bo dostałam od Daffi karnisz;)

A mi już 2 kawka się skończyła. Pierwszą piję o 6 teraz o 8 druga.

Larvunia BUUUUUUUUUUUUUUZIAK!!!

Katgen to razem pilysmy kawke bo ja tez o 6 :-)
aha od daffi masz karnisz no i super pewnie pokoj od razu bedzie ladniejszy cieplejszy
ja bym chciala z neta zamowic ale boje sie ze sie przejade...wiecie jak to na zdjeciach wyglada

hehehe Katgen a moze faktycznie spalas u sasiada ;-) Teraz mozecie drugie bobo robic, juz nikt Was nie podgladnie ;-):-D

katgen napewno ladnie wyglada;]a my bylismyb w tamtym roku w poznaniu ale zima i obiecalam ameli ze ja zabierzemy jak bedzie cieplej i po drodze o ikee zahacze;p

oooo IKEA, kurcze coś to ja chciałam z Ikei.... a wiem stolik kawowy taki duży brązowy. zaraz poszukam zobaczysz mi ile kosztuja?

reklama
Do góry