reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej wrocilismy po 19 do domku...
2 godz w korku masakra byl wypadek...
odezwe sie w wolnej chwili buziaki :tak::tak:

napewno mam full zaleglosci :confused:

reklama
moja wlasnie zasnela. i to na rogalu sie opierała, bawiła łapkami, a ja patrze a ona miękkie oko i odjazd. na ece i do łózia....a ona jak zwłoki sie leje haha. niech śpi. ja tez zaraz ide. taka pooda, ze aż dziw, ze nie przespałam całego dnia.

Hej!
Wczorajszy dzień był okropny:wściekła/y:. Nie dość,że pogoda do bani,to jeszcze Franek nie chciał spać w dzień. Wieczorem myślałam,że zaśnie normalnie,to od 18(bo tak zawsze idzie spać) go usypiałam do 22:szok:. I dzisiaj standardowa pobudka 0 5.30:-p. Kubę wczoraj wysłałam do Hip-Hopu,żeby się wyszalał. Chociaż on był zadowolony:-).
Dzisiaj jadę do mamy.
Miłego dnia

Dzień dobry!

Kto wyłączy ten deszcz?

Ja już w pracy, paaaada i spać się chce!
Kawusia mam nadzieje ze doda mi energii, ale w końcu jest piątek:)

Madzia, widziałam Cie w niedziele w policku, jechaliście.

Buziaki ;)

Pr czołem pracy ;)

halo katgen;]A ja dzis do fryzjera po pracy;] a jutro zabieramy mloda i siostry mojego M do Poznania do zoo a Jasko zostaje z babcia;] no to sie pochwalilam;p

A ja mam FIRANKI (dzięki Daffi :blink:) Pochwalę się jak dojadę do domku i zrobię fotkę;)

Pr fajnie;) Ale jakoś zoo w Poznaniu nie lubię...

czesc:-)
pr zeby tylko pogoda nie popsula wam planow
katgen ja jzu dawno po kawce,jak tako pomogla
emiliab skad ja to znam,moj maly wczoraj nie spal od 7-45 do 20-45:wściekła/y:
poki c kolejny dzien w domu,niewiem co bede robic,chce isc do miasta ale czy ktoras zechce przyjsc do dawida hmm:-(
Katgen jak dzieki daffi?ja tez chce kupic firanke do sypialni,czekam na fotke:-)

reklama
Do góry