reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
moja wlasnie zasnela. i to na rogalu sie opierała, bawiła łapkami, a ja patrze a ona miękkie oko i odjazd. na ece i do łózia....a ona jak zwłoki sie leje haha. niech śpi. ja tez zaraz ide. taka pooda, ze aż dziw, ze nie przespałam całego dnia.
Befatka1982
Entuzjast(k)a
O Madzia wróciła hej
Wiecie chyba kupie sobie nowa pizame ciekawe czy sie mojemu spodoba ;-) dodam ze tu modelka ma stringi pod spodem ale tak majty pod pizame ubierac bez sensu
http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-PVC...530?pt=UK_Women_s_Dresses&hash=item4159ce875a
Wiecie chyba kupie sobie nowa pizame ciekawe czy sie mojemu spodoba ;-) dodam ze tu modelka ma stringi pod spodem ale tak majty pod pizame ubierac bez sensu
http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-PVC...530?pt=UK_Women_s_Dresses&hash=item4159ce875a
Ostatnia edycja:
emiliab
Fanka BB :)
Hej!
Wczorajszy dzień był okropny. Nie dość,że pogoda do bani,to jeszcze Franek nie chciał spać w dzień. Wieczorem myślałam,że zaśnie normalnie,to od 18(bo tak zawsze idzie spać) go usypiałam do 22. I dzisiaj standardowa pobudka 0 5.30. Kubę wczoraj wysłałam do Hip-Hopu,żeby się wyszalał. Chociaż on był zadowolony:-).
Dzisiaj jadę do mamy.
Miłego dnia
Wczorajszy dzień był okropny. Nie dość,że pogoda do bani,to jeszcze Franek nie chciał spać w dzień. Wieczorem myślałam,że zaśnie normalnie,to od 18(bo tak zawsze idzie spać) go usypiałam do 22. I dzisiaj standardowa pobudka 0 5.30. Kubę wczoraj wysłałam do Hip-Hopu,żeby się wyszalał. Chociaż on był zadowolony:-).
Dzisiaj jadę do mamy.
Miłego dnia
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo
Dzień dobry!
Kto wyłączy ten deszcz?
Ja już w pracy, paaaada i spać się chce!
Kawusia mam nadzieje ze doda mi energii, ale w końcu jest piątek
Madzia, widziałam Cie w niedziele w policku, jechaliście.
Buziaki
Pr czołem pracy
Kto wyłączy ten deszcz?
Ja już w pracy, paaaada i spać się chce!
Kawusia mam nadzieje ze doda mi energii, ale w końcu jest piątek
Madzia, widziałam Cie w niedziele w policku, jechaliście.
Buziaki
Pr czołem pracy
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo katgen;]A ja dzis do fryzjera po pracy;] a jutro zabieramy mloda i siostry mojego M do Poznania do zoo a Jasko zostaje z babcia;] no to sie pochwalilam;p
marzenka21
Fanka BB :)
czesc:-)
pr zeby tylko pogoda nie popsula wam planow
katgen ja jzu dawno po kawce,jak tako pomogla
emiliab skad ja to znam,moj maly wczoraj nie spal od 7-45 do 20-45
poki c kolejny dzien w domu,niewiem co bede robic,chce isc do miasta ale czy ktoras zechce przyjsc do dawida hmm:-(
Katgen jak dzieki daffi?ja tez chce kupic firanke do sypialni,czekam na fotke:-)
pr zeby tylko pogoda nie popsula wam planow
katgen ja jzu dawno po kawce,jak tako pomogla
emiliab skad ja to znam,moj maly wczoraj nie spal od 7-45 do 20-45
poki c kolejny dzien w domu,niewiem co bede robic,chce isc do miasta ale czy ktoras zechce przyjsc do dawida hmm:-(
Katgen jak dzieki daffi?ja tez chce kupic firanke do sypialni,czekam na fotke:-)
reklama
Kubę wczoraj wysłałam do Hip-Hopu,żeby się wyszalał. Chociaż on był zadowolony:-).
moj tez wczoraj szalal w hip hipie ;-) na manhattanie byl a Twoj..
hej wogole laseczki :-)
befatka jaka pizama
Podziel się: