reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma tak sie mowi bo jak pada deszcze zazwyczaj ludzie w barze siedza, zreszta czy to wazne tak czy inaczej
doopiasta pogoda

reklama
kroma, ciasteczko oj będę chodzić jutro jak na szpilkach, już mam jakiegoś wewnętrznego stresa jak nie wiem co:) a to tylko mąż wraca.....
oj będzie się działo czuję to w kościach:-D

megi- ale super ciesze sie razem z tobA a jak zuzia?
kroma- a moj dzis spal jak Aniolek;] a i wczoraj juz zaczal siedziec tzn usiedzial chyba z 3 minuty bez przewrotki;p i tak kilka razy;]

Ostatnia edycja:
Mi Amelka nie raczkowała bo nie umiala ciagle na buzie leciala i stwierdzila ze nie ebdzie sie brudzic i chodzic chciala za rece najpierw a na 11 miechow sama;]

reklama
no hello. nie było mnie wczoraj, i przedwczoraj prawie. gości miałam, rozbili sobie namiot, bo dzieciaki chciały na dworze, ale dzisiaj uciekali do domu hahha. tak lało. właśnie pojechali. ale kur.......na cisza w końcu. nie lubie obcych dzieci haha. zartuje. ale co za duzo to nie zdrowo. kocham dzieciaczki, ale mają mnie słuchac ;))) a to do tego koty, psy, bo mokro na dworze i nikomu nie chce sie chodzić. normalnie dom wariatów. właśnie Dżeku poodkurzał mój kochany, to mogę z wami posiedziec. mała "zasła" więc luuuzik.

larvunia...wiesz, że ja na ciasto chętnie...ale nie było mnie wczoraj tu...buuuuuu
megi - no jak sie ciesze ;) Ty tam nie myśl co się będzie działo, tylko sama działaj. jak nie mozesz zamówić torta, to kup. są w cukierniach takie małe, okolicznościowe. albo sama zrób. biszkopt (gotowy) masa (gotowa, na bitej śmietanie) przełóż, zwilż rumem, albo herbatką, na górę daj cokolwiek, migdały, truskawki, czekolade, wykałaczki, papier toaletowy. one i tak zawsze wychodzą. możesz napisać coś czekoladą, albo z rodzynek ułoż napis. będzie się menżu cieszył. ale masz fajnie. aż trochę zazdroszczę, bo jak się długo nie widzi swojej połówki, to serce szaleje...ah...... i pomaca brzunio w końcu...ah ale się rozmarzy łam, a to przecież nie moj maz hhaha.
Pr - katgen - zostawcie facetów w spokoju haha,
Daffi i jak tam kupki?
kromuś jak włoski?
buziaki dla reszty dziewczynek.

aha befatka dzieny na congratsy. Pani mgr bu hahaha ;) musze trzymac poziom ;)

Do góry