reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko- zapomniałam, że wy tam macie rodziców, a Teście byli tam gdzie nie ma nawet hipermarketów. Zazdroszczę wam że macie do kogo jechać nad morze.

Emilia- u was ciągle ząbki, gratuluje tych wybitych, a już ci pisałam że ty to masz farta w tych gierkach, czy twoje dzieci też.

Daffii- zdrówka dla was.

zapodalam infacol Misulce... pierdziala ze masakra, ale spi i nie meczy sie... zobaczymy jak bedzie jutro i w nastepne dni...

dzis pelnia jest :confused:

macie konto na google+ moze... ponoc bedzie jak Facebook, albo i wieksza... google rzadzi teraz nie wiem czy wiecie... chcecie byc w elicie nielicznych i porozsylac Wam zaproszenia :confused::-D Ja juz tam jestem ;p

ja sobie idę, może wpadnę, ale nie wiem, bo się szykuję do mamy, a tak jeszcze mnie głowa boli i się nie wyspałam.

Witam się i Ja .... :tak:
Już kilka dni nie pisałam, ale cały czas Was podczytywałam ;-) jakoś ostatnio weny nie miałam, do tego problemy rodzinne, kiepskie samopoczucie i tak jakoś się złożyło że się nie odzywałam ale jak widać nikt za Mną nie tęsknił :-( :no:

Larvunia oby Miachasi minęło i żeby się bidulka tak nie musiała męczyć, jak tam wyniki Frucia??
Katgen fajnie, że znajdujesz czas żeby coś napisać :tak: super, że praca Ci odpowiada i najważniejsze, że jesteś zadowolona ... :-)
Madzia miłego wypadu do PL (spóźniłam się ale to nic) :-p
Future tak to właśnie czasami bywa, że brak weny Ja tez tak miałam więc nie pisałam bo jedno zdanie albo nawet i nie to wolałam nie zanudzać :tak: teraz tak jakby troszkę lepiej Tobie tez minie ;-):-)
Daffi zdrówka dla Julci ;-) zawsze się jakieś dziadostwo musi przypałętać ... :angry:
Kasia szkoda, że z filmem nic się nie dało zrobić ale najważniejsze że w ogóle macie jakąś pamiątkę, ciesz się z tego co masz ;-):-):tak:

Tym co nie odp., to przepraszam ale skleroza nie boli jak to mówią.
No ale ściskam każdą z Was i miłego weekendu życzę :tak::-)

Buziole i pozdrawiam ;-):-)

reklama
Do góry