reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madzia no od domu do pracy mam 32km czyli w dwie ponad 60km. Teraz się dogadałam z koleżanką i od m-cza jedze raz ja z nią a raz ona ze mną.

A na długo do Polski?

reklama
magda jedzecie do Polski? milego pobytu:)
co do burz i deszczu to w parku przemyslowym kolo Promensu przedwczoraj jak lał deszcz taki silny to wsyztskie auta prawie ze plywaly... 30 aut zgubilo tablice rejestracyjne w tym i nasze... na szczescie marek znalazl, do tego zostawil szyberdach otwarty i w srodku auto zalalo, ludzie nie mogli powyjezdzac, jednemu gosciowi zalało sie auto tak ze stanelo w najwiekszej kałuży...
toć kataklizm był dla Międzyrzecza.
A na nocce przedwczoraj bodajze u marka na zmianie facet miał zawał. mlody bo nawet jeszcze 40 lat nie mial, chodzil zgiety widac bylo ze zle sie czul ale twardy byl, wypil 2 kawy redbulla i go po chwili polozylo.

Katgen witaj ranny ptaszku:)
ja dzis wreszcie wyspana i wypocztea. ciemne zaslony cudna rzecz. przez to w pokoju bylo ciemno i Julka wstala ze mna o 9:20 :D
to sie nazywa zycie.
ze smutniejszych wiesci przyszlo nam n iedoplaty za prat 180zł i zebym wiedziala to wczoraj to bym wozka nie kupila.
moze facet odliczy sobie to z kaucji.. nie wiem.

Julka dzis pierwszy dzienw stala bez temp:) mam nadzieje ze tak juz ladnie zostanie... nawet stanu podgoraczkowego nie ma:)

Ostatnia edycja:
Oj Daffi ja ciągle też mam jakieś niedopłaty....i za prąd i za wodę. masakra co wyjdę na prosta i się cieszę to znowu duupa...
Matko to straszne z tym facetem i zawałem

Ja dostałam ostatnio piękne firanki i zasłony, wspaniałe i mi pasują, ale niestety nie mam kasy na szynę, bo nie mam na czym powiesić....

Kasia ja mam karnisz ktory lezy mi w piwnicy jak chcesz moge ci dac. my kupilismy 2 bo kiedys mieszkalismy w meiszkaniu gdzie dosc szerokie okna byly a nie bylo firan w sypialni i na czym pwoiesic to kupilismy bo w dzien kiepsko by bylo bez tych firanek.
on u mnie tylko lezy.karnisz znajde poszukam tylko tych elementow do mocowania i ci dam. tylko pwoiedz mi czy na żabki zaczepiasz firanki? bo ja chyba tylko żabki znajde... tych haczyków chyba juz nei mam.
jak skompletuje wsio to sie odezwe:)

Ja sobie upatrzalam jedne firanki.. moze w przyszlym mieisacu kupie sobie takie jakie chce:)

co do niedoplat to zobaczymy. spisywali wode ebdzie nowe naliczenie czynszu... a my dosc sporo wody cieplej zuzywamy i pewnie duzo podksoczy rachunek... bo jednak centralnie ciepla woda ma to do siebie....

Daffi a jaki długi ten karnisz? bo ja bym musiała mieć ze 3metry a jak będę musiała dokupic to pewnie nie znajdę takiego samego ;/

Daffi a jaki długi ten karnisz? bo ja bym musiała mieć ze 3metry a jak będę musiała dokupic to pewnie nie znajdę takiego samego ;/

to sa 2 karnisze z racji ze ja tez musialam miec dlugi.... my je poprostu montowalismy na jeden taki dlugi. jak znajde zobaczysz sobie.. przymierzysz i bedziesz wiedziec.
one sa kremowe na wzor jasnego drewna byly tanie.. jakos 25zł za sztuke... i mozna na pewno dostac taki gdyby wam zabraklo... ja je kupowalam kolo tesco w sklpeie z farbami i takimi wlasnie duperelkami.

edit bardzo podobny gdzie pisze karnisze drewniane classic
http://www.impresja.klimatydomu.pl/offer

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry