reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

WITAM,

Ja już w domku.
Młody odkurzacz znów molestuje:dry:ciekawe kiedy mu to przejdzie.
Mieliśmy jutro nad morze jechac, ale młody kaszle, katar ma i boje się, że nad morzem by sie doprawił.
Czekam na ema , ma być za godzinę i na obiad pizze zamawiamy, bo gotowwać mi się nie chce, a on też ma ochotę na coś innego.

A co ze spotkaniem?jest coś? Jakby było to piszcie w jakim parku to sama przyjdę, a m posiedzi z młodzieniaszkiem.

Dobra spadam

może jedszcze wpadne na bb potem

edit:

kroma- a co ty za mysze masz w awaterze?:-p

Ostatnia edycja:
reklama
aneteczka- to macie wyżerkę :)
ja mam oposa, jakoś mi się znudziło Elmo :)

A mój wpadł w letarg śpi i śpi.

Ja się spotkam byle gdzie i byle kiedy :) Tylko nie w ten weekend, a ma być ciągle ciepło i burzowo, w ogóle zapowiadają dość ładną pogodę aż do końca września.

Madzia
- twój ci myje podłogi a mój mi okna umył dzisiaj :)

Ostatnia edycja:
aneteczka wypad mlodemu nad morze nie zaszkodzi, tam jest inne powietrze-lepsze
no i wyzerke mniam mniam masz
kroma mi ta sobota tez nie pasuje a za tydzien to na bank bede w domu bo mam zamowienie na tort tylko jeszcze nie wiem o ktorej odbior ale to sie da zgrac wsio:-)
a ja sie dzisiaj autem najezdzilam ze jejku:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jutro mam gości, więc mi też nie pasuje, ale następna sobota może być, :-) a jeszcze dziś się strułam i nic nie jadłam, ledwo zipię.

A Mi niestety następna sobota nie pasuje bo najpierw jadę siostrze zrobić pazurki bo na wesele idzie,
później idę do Kościoła bo koleżanka ślub bierze tez była u Nas na ślubie w Kościele a później jedziemy do męża
brata na 18 urodziny ... Lipa bo mam taką ochotę się spić a nie mogę :no: :-p no ale za jakiś rok może sobie to odrobię :-p
A My sami w domu, mąż znowu pojechał na firmę ale zaraz idę młodego umyć i spać położyć bo Mi tu piszczy i zaraz chyba szału dostanę, chyba pogoda tak na niego działa czy coś bo spał ponad 3 godziny a już marudzi ....

A Wy co porabiacie, gdzie się podziewacie???

Miłego wieczorq :tak: :-)

hej. no normalnie wena mi sie skończyła. nigdy tak nie mialam. buuuuuuu
pije herbate z mlekiem i powoli zasypiam...czyżby pogoda się zmieniała? mam tylko nadzieję, że nie będzie gorąco w poniedziałek, bo jade autobusem do tej pieprzonej łodzi...wrrrrrrrr jeszcze nic nie umiem!
a jak bedzie upał, to juz wogóle szkoda słów...

Witam wieczornie! Młody śpi już jakiś czas... nie spał w dzień to i padł... jutro ma dzień z babcią... My razem jutro pracujemy... No to sobie pogadamy ;-)

FUTURE zdasz napewno... i życzę ci aby pogoda nie dała ci w kośc. już kiedyś chciałam pytac, ty nauczycielką jesteś? a czego? i co studiujesz?
MYCHA no pogoda męczy te nasze dzieciaki... ale ja się już przyzwyczajam że mały mi w dzień nie śpi ale za to wieczorkiem ładnie zasypia i rano spi długo...

I nie pamiętam co jeszcze chciałam pisac...
AAAA... jak następna sobota to może i mi by się udało wpaśc ;-) chociaż M sie na grilla z kuzynem umawiał ale to na wieczór i jeszcze nie wiadomo czy wypali, a ja na 80% będe miała wolne w pracy... Muszę was w końcu na żywo zobaczyc bo kiedyś mnie któraś zaczepiła w barze jak przelotem byłam i nawet nie pamiętam i nie wiem która bo leciałam z zamówieniami... :-(

Witam się z sobotnio z pracy.... musze sie wam pochwalic bo w koncu jakas dobra wiesc :D Dostałam umowe na czas nieokreslony juuuuuupi;]
widze ze wasze dzieciaki tez wczoraj miaqly senny dzien moje tez po 16 zasnely a wstaly po 18 no ale Aemlce sie nie dziwie bo wstala o 6. tweraz dzieciole sa z moim tata chyba sobie da rade sam;p no coz w koncu mial nas 3 to z 2 sobie chyba poradzi;p

Ostatnia edycja:
Hej!
Właśnie skończyłam pić kawę. Franek od 5 szaleje,ale co się dziwić,jak zasnął wczoraj o 18.

future trzymam kciuki za obronę:-)
przyszlirodzice gratuluję umowy na czas nieokreślony:tak::-).

Co do spotkania,to,jeśli nie miałybyście nic przeciw,to też się chętnie pojawię... W parku mogę być codziennie z dziećmi;-)
Widzę,że niebo bezchmurne,więc może udamy się nad jeziorko...

Miłego dnia!

reklama
Do góry