reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej. Boże jaka cudowna pogoda:cool2: mam takiego kaca że gdyby było upalnie chyba bym tego nie przeżyła:sorry2:
kuzynka mnie wczoraj wyciągnęła na drinka i umieram:cool: drugą noc z rzędu powrót o 3 do domu, jak za czasów nastoletnich:-D

co do spotkania to my niestety odpadamy, w sobotę ma być gorąco to albo nad morze albo nad jezioro wybędziemy a w pon jedziemy na tydzień do Poznania a później już na Stockholm i nad morze także gdzieś do połowy sierpnia nas nie będzie:no:

reklama
hej.
martucha Ty pijaczko.!! haha

ja odpadam ze spotkaniem narazie, w poniedziałek obrona. wyjazd o 1,30 wrrrrrrrrr do łodzi ofkors. jeszcze nic nie umiem....

pogoda fajna, przynajmniej jest czym oddcyahc, ale widzę, ze znowu słońce się przebija, wiec moze byc zaraz gorąco...

właśnie kurier przywiózł nam basen, bo tamten Zara porwała pazurami, więc niech słonko grzeje wode i heja.....

oj zazdroszcze tym co maja wlasne ogrodki teraz... eehh basenik i ciepla woda, miodzio !!!

pogoda jak dla mnie spoko ;-) byleby nie padalo ;-)

pogoda moze byc, rano lalo, opzniej slonce smazylo, a teraz znowu pochmurno:-D:-D
martucha ty balangowiczko;-):-D:-D oj j anie pamietam kiedy ja zaszalalam:-D
larvunia to na spacerek pogoda idealna

WItam witam :)
A ja już mam basenik rozłożony woda się grzeje mam nadzieję, że weekend będę mogła się z Amelką pochlupać :) Wogóle to zastanawiam się czy nad jeziorko nie wyskoczyć hm ... ??
Megi - Twój Osobisty już wie, kiedy wraca ? Tak malutko już Wam zostało .. ja nawet nie wiem ile mi, "dopiero" 94 dni minęły ale liczę, że w październiku zawita do domku
Martucha - nie pij tyle ;) hehe ale się wybyczysz w te wakacje :)
Future - powodzenia na obronie - dasz radę jak nie Ty to kto :))??
Larvunia - spaceruj opalisz się :)
Mycha oby wam z Megi placuszek wyszedł meeega - ja się piszę bo mam chętkę na krówkę :)

No to My już w domku, synka położyłam sama chwilę odpoczywam i zaraz idę wstawić zupkę na obiadek ... ;-)
Placuszek wyszedł bynajmniej po wyglądzie tak jak zawsze, jak przyjedzie Megi mama i skosztuje to się okaże czy smakowo też wyszedł ;-) :-p Megi jak coś daj znać ..... :tak:

Więc też spacerek jako taki zaliczony, na dworze duszno ale wiaterek jak zawieje to fajnie jest ... ;-)

No to lecę wstawić zupkę i ogarnąć mieszkanko bo mały bałagan się zrobił..... :zawstydzona/y: :-p

Mycha raz jeszcze dzięki:)

Moja usnęła bo razem z Wojtkiem zaszaleli jacyś marudni oboje więc nie dziwne że moja padła choć zwykle już mi nie sypia w dzień a jak już to bardzo rzadko
madziarena kochana i tobie szybko zleci do powrotu twojego skarba, mój nic nie wie jeszcze, czekamy za decyzją w tej sprawie (23.06) złożył wniosek poszedł, teraz tylko czekać...na pewno dam znać jak sami będziemy już wiedzieć;)

witam kochane
widze jakies psotkanko sie szykuje...
kiedy i gdzie? wstep wolny? hihihi
ja sie jak zawsze pisze:)
wsiadam w szynobusa i jade albo z M bo w koncu ma nocki na przyszly tydz wiec caly dzien w domu.

reklama
Do góry