reklama
C
ciasteczko
Gość
larvunia to ladnie a moze pogoda ja wykonczyla takie maluchy wrazliwe na takie rzeczy
zmywam sie, milej nocki dziewczyny
zmywam sie, milej nocki dziewczyny
Ostatnio edytowane przez moderatora:
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ja ci dam kroma zjeść moją niuńke. mała zasnęła o 18, ciekawe o której wstanie. myśle, czy ją teraz nie obudzić, byłam w łóżeczku popatrzec, ale tak słodko śpi/. zasnęła u siebie w pokoiku, wiec niania dzisiaj, a my śpimy sami. buzki ;***
To i ja sobie napisze cosik... śpiochy :-)
W aucie w końcu udało nam się kod w radiu wbic poprawny, M od razu szczęśliwszy... A ja postawiłam na swoim i pojechaliśmy nad jeziorko... Ale mały się wyskakał... jak wróciliśmy to kolacja kąpiel i od razu sam zasnął na narożniku nawet nie widzieliśmy kiedy... Tylko od 23 do 24 coś mi się bydził, a to pic, a to siku a tu nagle z płaczem bo mój telefon zgubił... eh, sny dziecko z moim telefonem w roli głównej ma, pewnie dlatego że ostatnio chodzi i muzyki słucha na tel moim... ale siedze właśnie i mu jakieś nowe piosenki ściągam bo tamte to take dla maleństw ma...
Ja się chętnie pisze na spotkanie, ale u mnie niestety soboty,niedziele, pon i wtorki odpadają... szkoda, no ale trudno, może następnym razem uda mi się załapac na sobote ;-) BUZIOLE
W aucie w końcu udało nam się kod w radiu wbic poprawny, M od razu szczęśliwszy... A ja postawiłam na swoim i pojechaliśmy nad jeziorko... Ale mały się wyskakał... jak wróciliśmy to kolacja kąpiel i od razu sam zasnął na narożniku nawet nie widzieliśmy kiedy... Tylko od 23 do 24 coś mi się bydził, a to pic, a to siku a tu nagle z płaczem bo mój telefon zgubił... eh, sny dziecko z moim telefonem w roli głównej ma, pewnie dlatego że ostatnio chodzi i muzyki słucha na tel moim... ale siedze właśnie i mu jakieś nowe piosenki ściągam bo tamte to take dla maleństw ma...
Ja się chętnie pisze na spotkanie, ale u mnie niestety soboty,niedziele, pon i wtorki odpadają... szkoda, no ale trudno, może następnym razem uda mi się załapac na sobote ;-) BUZIOLE
emiliab
Fanka BB :)
Hej!U mnie wczoraj brak weny twórczej... Może już wróciła;-). Dobrze,że dziś piątek. Ciekawe,czy małż będzie miał jutro wolny dzień.
Wczoraj sprzedałam część ubranek po Franku,resztę wystawię na tablicy. Muszę się pozbyć,bo brak miejsca,a trzeciego dziecka nie planujemy;-).
Teraz szukam jakichś zabawek na allegro,bo te,które Franek ma,już mu się znudziły
Miłego dnia!
Wczoraj sprzedałam część ubranek po Franku,resztę wystawię na tablicy. Muszę się pozbyć,bo brak miejsca,a trzeciego dziecka nie planujemy;-).
Teraz szukam jakichś zabawek na allegro,bo te,które Franek ma,już mu się znudziły
Miłego dnia!
C
ciasteczko
Gość
witam
pada deszcz ale za to cieplo chociaz,:-)
emilia ja to po mlodej duzo ubranek pooddawalam za darmo a miala naprawe niektore ekstra
pada deszcz ale za to cieplo chociaz,:-)
emilia ja to po mlodej duzo ubranek pooddawalam za darmo a miala naprawe niektore ekstra
bryyyyyyyyy
oj nie pada a wrecz leje u nas ;-)
mloda wczoraj do 22.00 spala.... i po 22.00 po cycu jak kapalam ;-)
nocka tez udana, tylko o 4.00 na cycka sie obudzila a pozniej o 8.00
i dalej spi...
dzis moi rodzice do nas zjerzdzaja na noc zostaja. Moja mama wczoraj operacje znowu miala, bidulka... wkurza mnie ale ja kocham i wspolczuje.
Milego dzionka, moze przestanie padac i na spacer pojde dzis jeszcze :-)
oj nie pada a wrecz leje u nas ;-)
mloda wczoraj do 22.00 spala.... i po 22.00 po cycu jak kapalam ;-)
nocka tez udana, tylko o 4.00 na cycka sie obudzila a pozniej o 8.00
i dalej spi...
dzis moi rodzice do nas zjerzdzaja na noc zostaja. Moja mama wczoraj operacje znowu miala, bidulka... wkurza mnie ale ja kocham i wspolczuje.
Milego dzionka, moze przestanie padac i na spacer pojde dzis jeszcze :-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej wam, ja dziś w planach mam leczo do zrobienia, już pokroiłam warzywka no i robimy placuszek z Mychą u mnie bo ona to dopiero ma talenta jeśli chodzi o "krówkę" palce lizać. Trzeba po resztę składników skoczyć i za robotę się brać. Jutro mamcia przyjeżdża cieszę się strasznie
Uciekam i życzę wszystkim miłego dnia...u nas jak na razie pochmurno i popadało więc powietrze rześkie
Uciekam i życzę wszystkim miłego dnia...u nas jak na razie pochmurno i popadało więc powietrze rześkie
reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Cześć Wam ;-) najgorzej się wynurzyć z domu, bo jak już wyjdę to pójdzie z górki a jeszcze ta pogoda, ten deszcz i już w ogóle się nic nie chce ... Wczoraj gorąco że szok a dziś deszcz no ta pogoda po prostu jest "rewelacyjna" w odwrotnym znaczeniu oczywiście
Zjedliśmy śniadanko i zaraz pędzimy do Megi brać się za robotę ... Najgorzej się zabrać bo potem to już z górki ...
No to miłego dnia życzę i dużo uśmiechów na twarzy.
P.S. U lekarza wszystko w porządku na szczęście, dostałam skierowanie na badania w tym krzywą cukrową ... usz ....
Później jak wrócę coś jeszcze nasmaruję :-)
Zjedliśmy śniadanko i zaraz pędzimy do Megi brać się za robotę ... Najgorzej się zabrać bo potem to już z górki ...
No to miłego dnia życzę i dużo uśmiechów na twarzy.
P.S. U lekarza wszystko w porządku na szczęście, dostałam skierowanie na badania w tym krzywą cukrową ... usz ....
Później jak wrócę coś jeszcze nasmaruję :-)
Podziel się: