reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia- ja wódki nie piję, jakoś mi nie przechodzi przez gardło ale winko owszem, a M złoto jak prasuje :)
Aneteczka- zdradź co oglądasz :)

Ok to ja wybywam na Doktorka Hausa

Lavrunia-
nawet pomimo tego łażenia to i tak warto bo Misia jest urocza :)

reklama
oo kroma thx ze przypomnialas ;-) tez bede dzis ogladac dr. Housa :-)

powiedzice mi jak to jest...
w lozeczku kreci sie i steka co 5-10 min a jak ja polozylam do lozka mlodego (tam z nia spie teraz od jakiegos czasu) to jak kamien zasnela.... no kurde. Zapach nasz tam jest czy co....

madzia milego drinkowania ;-)

a no widzicie...ja nie lubie prasowac i od jakiego czasu m to robi zawsze...
kupilam mu deske do prasowania i nowe zelazko i nie ma zmiluj haha :-D

ja samej wodki tez nie pijam...ale z cola i lodem jest ok ja tam slabe driny sobie robie :tak: musze spijac bo mam w lodowce otwarta wodke chyba ze 2 tyg i tak sobie stoji to czas ja wypijac pomalu :tak:...

madzia dobrze masz, poprasowane a sama sobie % saczysz:-D
a ja jutro rano lece z ranca na base z dzieciakami, dalam sie namowic:eek::-D

lavrunia- a może macie miększy materac, lub pościel delikatniejszą, mój też u nas w łóżku pada, inną mam kołdrę.

kroma a cos Ty,.... Ja ja polozylam w rozku w lozeczku i skwierczala, przenioslam do lozka Marcelkowego tez w rozku i spi.
Wiec nie jest pod posciela...

dobra ide do tego prasowania :sorry: Madzia urzycz mi tego swojego moze i mnie poprasuje :-p;-)

ciacho milego pluskania sie jutro :tak:

no to powiem wam jeszcze ze nieraz m myje tez podlogi w calej chalupce jak ma wolne...robi to czesciej niz ja :-D...

Larvunia jak tylko do prasowania to ok :-D...

ciacho to milego pluskania jutro...:tak:

u mnie mlody padl uff..jeden z glowy ...
ja dokoncze 3 drina i lece do wyra...

Dobranoc :-)

reklama
kroma, madzia, larvunia - wstrzymałam się, chce nie dawac ze dwa dni marchewki, ale szczerze powiem, ze już kilka razy dawałam soczek, wczoraj kilka lyzek marchwii z jabłuszkiem, i było dobrze. al emama też powiedziala, zebym się wstrzymała trochę i dam za dwa dni....

Do góry