reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka.

kroma na hennie byłam, na pazurki nie chodzę bo już kasy nie mam:-p
także sama robie w domu:tak:

idę na 17.30 z kumpelkami na pogaduszki na bulwar, młody u teściówki i nie ma co robić:cool2:

reklama
Cześć Wam
widzę rozpisałyście się od rana ale nadążam:p
Niedawno wstałam małą drzemkę zaliczyliśmy z młodą, wcześniej po obiadku nas zmuliło...Zadowolona bo znów randkę z mężem miałam rano, jupi:-D ale się za sobą stęskniliśmy już niebawem 4 miesiące miną, nie przebierałam w słowach jemu dziś a co tam niech wie jaka spragniona jestem:-p:rofl2: nie no żart nie kusiłam go aż tak;-) Na pociechę zjem zaraz sobie galaretkę z owocami bo zrobiłam...
MYCHA fajniutki wózek:tak:
MARZENKA już wcześniej zauważyłam, super suwaczki;)

Martuchaa- ty to masz dobrze, też bym wybyła, ale mam dzieci na karku. A ja pazurów też nie robię u kosmetyczki, zawsze sama, ale teraz miałam okazję iść za pół darmo do koleżanki, szkoliła się.

Megi- widać, że humor ci M poprawił :)

megi jaki optymistyczny post, super sie takie czyta :-) No i niegrzeczna Ty... ladnie to tak meza tak daleko jak jest nakrecac :-p:-p:-p
kroma czesc ;-)

ja tez robie sama paznokcie,szkoda kasy na kosmetyczke :-)
megi ty nie dobra no:-Dno ale ja tez lepsza nie jestem:-)normalne ze sie teskni i wlasnie w takich momenatch sie docenia to co sie wczesniej nie docenialo....lepiej pozno niz wcale:-)

cześć Lavrunia- jak po gościach?
sprzatanie a co innego moze byc PO hehehe ;-)
ale nie bylo zle, byl nasz znajomy, przyszly chrzestny malej :tak:;-) Zajmowal sie ciagle prawie Marcelkiem, wiec mlody nam odpuscil gnebienia codziennego hehehe a jego meczyl ciaglymi pytaniami i razem grali i sie bawili ;-) Teraz powrot do szerej rzeczywistosci nastal ;-)

marzenka no witam rowniez :-)

edit:
mam ogromny problem z chrzestna.... a raczej jej brak ;\
masakra jakas... nie wiem kogo wziasc...
mialam jedna kuzynke na oku, ale nie odb tel odemnie bbuuuuuu....
ktora chetna na bycie chrzestna ;p

Ostatnia edycja:
reklama
kroma kochana jak sie jest ciagle samej to brakuje czasem takich sytuacji :-p;-) Jak ludzie sa niegrozni to mi nie przeszkadzaja ;-) a jak jeszcze gosc robi jako niania to juz wogole rewelka :-):-D
ja nie lubie tylko nieproszonych gosci, jak np moja mama lubi niespodzianke niby zrobic i nalot mi robi na weekend niezapowiedziany :confused2: Choc tfu tfu dawno nie spala u nas heheheh

Do góry