reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma tak jak piszesz choc niektore dzieci im starsze tym lepiej przybieraja na wadze. u nas Kapcerek tak ma ze teraz je za wsyztskich i wazy juz chyba ze 16 kg:)

zobaczymy jak Julka... poki co waga ladnie jej idzie... poki mala niech ma cialka.. a pozniej niech sie zrobi z niej laseczka;p
Julka i tak zmienila sie mocno kiedys to az kwadratowa byla;p

reklama
Witam się,

Ładnie się zrobiło.
Młody właśnie pałaszuje bakusia, a ja siedzę na necie. Niedawno wróciliśmy, bo na plcu zabaw trochę posiedzieliśmy.
Za godzinę młodego ukąpie i wolność;-)

Kroma, Daffi - mój teraz waży 12.600kg i jak go ostatnio lekarka mierzyła to miał 88cm, teraz może z 1-1,5 cm urósł.Także tak w sam raz, nie za szczupły i nie za gruby. Miłą też taki okres, ze na buźce prawie kwadratowy był, kiedys przeglądałam zdjęcia i się aż zdziwiłam, bo nawet nie pamiętałam , ze taki przez chwilę pucuś był.

Larvunia- znajdziecie napewno jakąś chrzesną. ja w sumie lubię gości, ale nie lubię jak ktoś zostaje u mnie na noc, bo dzień po imprezie lubię poleniuchować i nie chce mi się jeszcze przy gościach skakać,ale bywa czasami, że impera się ciut przedłuży do dnia następnego.

megi- niedobra ty;-)

Hej kobity ja dzis czasu brak mam...
wrocilam ze szkolki i za troche na 15 jechalam do lekarza z hania..
do jakiegos padiologa musi miec badanie sluchu zrobione jakis audiogram czy jakos tak...
i spedzialam tam 2 godz i nastepna wizyta 1 wrzesnia i badanie bedzie trwalo 3 godz :szok::szok: oni tu te dzieci to martletuja haha
i dopiero po tym badaniu dostane skierowanie do logopedy...:tak:

tak wogole od srody koniec szkoly i mloda ma w koncu wakacje :-)

mycha fajny wozeczek czy to jest moze Tako ??

larvunia to gosc posiedzial ale jak mowisz ja plus bylo to oki :-)
mam nadzieje ze jakas chrzestna sie znajdzie :tak:

megi widze ze humorek dzis dopisuje to fajnie :happy:

ciacho co taka zalatana dzis jestes??

juz nie pamietam co wiecej mialam pisac ide cos zjesc ...

larvunia to fajnie ze juz masz chrzestna:-)
madzia a ciagle cos zalatwialam prawie w ogole mnie w domu nie bylo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ladny masz jezyk:-D

milego wieczoru nie chce mi sie na necie siedziec:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry