reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kurde a ja mlodego znowu rano przed przedszkolem musze kapac :dry: zasnol a raczej padl przed telewozorem na ziemi o 18.00 :dry:
Mloda wlasnie zasnela... chyba ;-) Ale cicho siedzi w kazdym razie bo w niani cisza ;-)

Future dawaj foty :tak::-D
madzia ;-)
ciacho noooo tez widzialam prognoze na weekend :baffled:

a gdzie reszta kobitek... ciezarne jak tam dzisiejszy dzionek przezylyscie :sorry2:

reklama
madzia ogolnie sie lenilam, grilla nie bylo bo nikt nie mial ochoty bawic sie w to w taka temp.ale jutro robimy
poza tym troche sobie plecki wystawialam do slonca ale juz tak poznym popoludniem, za to po wczorajszym placu zabaw porazka, bylam cos kolo 1godz i mialam bluzke na ramiaczkach
i wieczorem patrze a tam gdzie wczesniej bylam lekko opalona jestem teraz czerwona, piekly mnie ramiona ale posmarowalam sie taka galaretka i bylo git
larvunia no "piekne" mamy lato taka zroznocowana pogoda ze bleeee

witam dopiero teraz, powinno być dobry wieczór :-)

Ja byłam u koleżanki za Drezdenkiem, szynobusem miałam wycieczkę, jak rano wybyłam z dzieciakami tak wróciłam o 8ej. Padam i nic mi się nie chce. Olka chyba chora będzie, albo pogoda ją dobiła, bo łaziła jak na haju całe popołudnie i miała gorączkę, a Arem ząbkuje, jeszcze mu się nie przebiły, ale już je słychać. Na szczęście śpią

no pogoda do dupy...
chcialam w wekend wyskoczyc na basen co by sie dzieciaki pomoczyly
a tu zapowiadaja po 20 st ech..raz goraco a zaraz zimno...dziwnie...

larvunia to ci mlody szybko padl..wymeczony byl...
widze ze nianie uzywasz...:-):-)

ciacho to sie zjaralas ;-) maslanke w ruch i bedzie git :-)

kroma o jestes !! fajnie przynajmniej sie nie nudzilas w domu haha..
taki wypad dobrze robi...

dobra ide popatrzec na film na polsacie i spac :happy2:

korzysta ktoras z was z mozilli ?? bo ja caly czas a teraz ciagle mi sie zawiesza co jakis czas wrr...wam tez??
i od wczoraj korzystam z google chrome :tak:

Dobranoc kobity :-p

madziarena- doczytałam, twarda jesteś, 5 kg. chcesz schudnąć, ja nie mogę 2 w mc. W sumie za mc masz tą operację, będzie dobrze

Madzia- ledwo wózek wnosiłam do tramwaju, czasem ktoś pomoże, ale to rzadkość :)

ja urzywam google chrome od poczatku i nigdy mi sie nie zawiesila chyba jeszcze, bardzo mi sluzy i polecam :tak:

mlody padl bo pogoda dobijajaca, on podziebiony i przedszkole wyciaga z niego tez sporo energii ;-)
nianie mam po fruciu jeszcze ;-) bardzo przydatna gdy sie wychodzi z pieskiem na siku a dzieci w domu same spia ;-) Ma skubana zasieg :tak:

kroma przynajmniej milo spedzilas dzionek :-)

larvunia zostawiasz dzieci same w domu??:szok::szok:
malutka tez??....

wiem wiem to tylko chwila pewnie no i spia...
ale tak jakos dziwnie ehh...

dobra spadaam do wyrka :happy::happy:

Madzia- moja mama mówiła, że kiedyś tak się zostawiało nawet małe, na chwilkę, 10, 15 minut, jak się leciało do sklepu i niań nie było.

madzia czasami nie mam wyjscia i wychodze ale to sporadyczne sytuacje i trwa max 5 min jak mnie nie ma doslownie a w niani wszystko slysze i jak jeknie ktores tylko to wszystko pedem wracam :tak: Ja pod blok tylko na szybkie siku wyskakuje, nie szwedam sie wokol bloku ;-)
Jak Fruciu byl maluni to tez tak robilam.... Sunia w boiegu siku robila :sorry2: i nie zatrzymujac sie wracalam do klatki do domu :sorry2: Skubana tak sie nauczyla pozniej ze nawet sie nie zatrzymywalam tylko ped na trawke pod smietniki i do domu ;-) Ale to sporadycznie.

reklama
Ja tam też jak małego położe to wyjde na dwór powiesi pranie albo coś... jak tylko pranie to nawet niani nie włączam, no ale on już jest starszy, i stwierdziłam że nawet jak z M go zostawiam jak śpią to tak jakby sam był... kiedyś poszłam do sklepu, oni spali, wracam do domu, mały mnie szyka po domu z płaczem, a M sobie śpi na łóżku koło jego łóżeczka... jak on wogóle wyszedł że go nie obudził to ja do tej pory nie wiem

Do góry