reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja też staram się mniej więcej na bierząco sprzatac, ale i tak zawsze się na rozwala. Dziś postanowiłam, że jak jesteśmy sami, tzn mały w żłobku to tzreba posprzątać już wsio.
Czekałam dziś na kuriera, bo tą nieszczęsną firankę miał przywieść i oczywiście nic z tego. Niby w środę paczkę wysłali, a do tej pory nie ma:crazy:

Za to przyszła do mnie sukienka zamówiona na allegro i w cycach za mała:confused2:nie wiem na kogo to szyją, bo gdybym ja biuściasta była,to nie dziwne, ale ja tam za dużo nie mam, a sukienka wszędzie dobra, w tyłku nawet ciut za szeroka, a w cycach ciasna.

edit:

ciacho dziś nawet przyjemnie było, fakt trochę wiało.

Położyłam malego, oczywiście nie śpi jescze, tylko krzyczy że baję chce.

reklama
ja to sie ostatnio smialam ze te ubrania to szyja na chinskie tylki, ze oni szczuplejsi niz my i ich XL to jak nasze M

uciekam milego wieczoru kochane

ANETECZKA graruluje mobilizacji... ja niestety od wtorku się zbieram i zebra nie mogę, a bo w środe i czwartem M mi wymyślił fajniejsze zajęcia, dzisiaj pogoda mnie jakoś spowolniła i nie mam powera, i tak sprzątam tylko na bierząco właśnie, i nadrabiam pranie, ale niestety mamy taki bałagan w sypialni że nie wiem kiedy tam do ładu dojde... jeszcze musze teściowej rzeczy porozwozic bo od wesela stoją...ajjjjjjj...
LARVUNIU pewnie chodzi ci o PULMICORT, też to kiedyś mieliśmy, berodual mam w szafce ale jakoś boję się go stosowa bez kontroli bo to tyklko katar a lek podobno silny jest

Kacper leży na brzuchu u M i bajki oglądają,jest przeziębiony więc nie szaleje, jakoś ten olbas mu pomógł troche i inhalacja z soli.
Byliśmy chwile na spacerze bo słoneczko wyszło i nie wiadomo kiedy i skąd deszcz zaczął pada, schowaliśmy się na przystanku i jak tylko troche słabiej zaczęło pada to mały na barana, na małego mój płaszcz i szybko do domu poszliśmy, dobrze że niedaleko było

Future jak opcjami sie nie bawisz to pewnie ze szkoda 600zl... ja lubie kombinowac i czasami zanim jedno zdjecie zrobie to mija z dobre 20-40 min zanim ustawie jak chce heheheh bo kazda opcje sprawdzam i patrze na efekty, ale ja to lubie ;-)

ciacho , aneteczka ale z Was porzadne babeczki ;-) Choc ja tez staram sie miec porzadek to nie zawsze mi sie chce ;-) Niby sie sprzata a i tak pelno rano wszystkiego ;-)

KasiaF no ta pogoda dzis dziwna raz slonce raz deszcz :-p Ale spacerek zaliczyliscie i to wazne ;-) My tez z Future na deszczu dzis spacerowalysmy jakies 2 minuty hehehehe ;-)

laseczki aparatowe gadacie o Sony Alfa, bo ja chciałam taki, ale stwierdziłam, że wolę na co inne kasę wydać, i tak bym nie opanowała całego aparatu, mój kuzyn ma 500 i ostatnio dał mi do obczajenia, nie mam czasu, musiałabym się gdzieś podszkolić, może sobie fundnę jak mi dzieciaki nie będą na głowę wchodzić i jak mi jakaś dodatkowa kasa wpadnie.

A ja sprzątam a efektów brak, więc postanowiłam odpuścić i sprzątam raz na 3 dni.

Witam sie po dlugiej nieobecnosci :zawstydzona/y:

u mnie troszke sie pozmienialo, ale nie chce pisac o tym na otwrtym. Ogolnie mam ostatnio kiepski nastroj :( duzo by pisac... Marta mi teraz tez zachorowala, ma zapalenie oskrzeli meczy sie bidulka...

Nie nadrobie Was niestety, ale pozdrawiam kazda z Was bez wyjatku :-):tak:

niuskaa- ostatnio myślałam co tam u ciebie, bo cię nie było, nie musisz nadrabiać, nic się nie dzieje u nas, prócz tego, że Lavrunia urodziła i dzieci nam rosną. Biedna Martunia, zdrówka dla małej :)

reklama
Do góry