reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma ja to przewrazliwiona jestem na temat operacji jakichkolwiek :sorry: Moja mama ma problemy z jelitem grubym kurde kolejny raz na operacje jest umowiona :Zaskoczony: masakra 6 raz chyba juz... ciagle zle jej sie goi i nie jest dobrze :-(
Mam nadzieje ze u mnie to przejsciowe... i Tobie tez zdrowka kochana :tak:

KasiaF aaahhh... chcialam mala polozyc na przewijak i nachylajac sie z nia (przytulona do siebie ja mialam) kladac ja nozke jej przycisnelam swoim cialem na kant przewijaka :szok:: Zdziwiony:: Niepewny: :-( Jak mloda plakac zaczela... masakra... Trzeci raz wzyciu jej placz slyszalam tak przerazliwy :-( Ja tez w oczach zaraz lzy, przerazenie czy jej nie zmiazdzylam :-( a ona bezwladnie nozke spuszczala, no szok :-( Ale po chwili calowania, przytulania i masowania nozki delikatnie zaczela ja wyginac i sie uspokajac... uuufff.... A ja przerazona jeszcze jestem :-( Tak to jest jak sie czlowiek spieszy :-(
Kasia ja tylko do inhalatora dodaje teraz sol te fizjolog. oraz czasami te sterydowe kurde nie pamietam nazwy, czesto sie je przepisuje dzieciaczkom..., oraz mam Berodual ale to dwa razy dopier podawalam z nakazu lekarki :tak:

Widac ze u mnie mlody chory, odrazu po spacerku zjadl zupke i zasnol mi.. i spi nadal.... co 2 - 3 godz inhaluje go sola + syropek podalam ten na alergie + syropek przeciwkaszslowy + wapno w syropie :tak: Jejku zeby podzialalo....

Ostatnia edycja:
reklama
Lavrunia- zdrówka dla mamy, szkoda, że jej tak grzebią, jak się człowiek nasłucha to się powinien cieszyć, że go nie kroją. Oby w końcu twojej mamie się polepszyło. U ciebie te bóle przy oddawaniu stolca to normalne, w końcu parłaś, wiele kobiet to ma i im zanika. Zdrówka też tobie

A każdemu się zdarza, czasem tak bywa, ważnie, że nic się jej nie stało, a ile razy to ja gdzieś pociągnęłam za rękę, albo uszczypnęłam.

LARVUNIU myślę że każda z nas przeżyła taki moment że krzywda się maleństwu stała ale to nie znaczy że od razu do utylizacji, ważne że Michasia już spokojna i że nózka już dobrze. I współczuje choroby mamy... Tulam

Hej,

Mycha - ale historia , też bym spieprzała, ze świrami nie ma żartów, nigdy nie wiadomo co takiemu strzeli do głowy.

Ja padnięta jestem. dziś z M posprzątaliśmy całe mieszkanie, okna , podłogi, drzwi, w pułkach poukładane. Oboje sprzątaliśmy od 8 i skończyliśmy kolo 13 i zarz po małego do żłobka.
Potem pojechalismy na zakupy do yeska, pokupiłam trochę pierdół do mieszkania i kapę na łóżko do sypiali. Przeceny mieli więc pojechaliśmy po narzutę za 55 zł, ale eMowi się nie podobała i wzieliśmy też w promocji za 150zł, ale za to o wiele porządniejsza, wiec w sumei zapowolona jestem. Mnie pewnie byłoby żal tyle kasy na narzutę wydać, ale namówił mnie M.
Tearz ojciec dziecko kąpie, mam nadzieję, ze szybko uśnie, bo M idzie na kosza, a Misiek ma dziś dzień świra i płaczka, więc głowa mi pęknie.

hej. larvunia nie kupilam aparatu, bo nie mają tego co ty, i zdecydowałam sie na 390-tkę, ale mieli ostatni na sklepie, z wystawy. a ja mowie, ze nie chce z wystawy. wszyscy łapami obślumpają a ja póxniej mam użuywacc. noł!
pojade w poniedziałek, albo we wtorek. hihi

już sie nie moge doczekać ;)

aneteczka to zescie mega porzadki zrobili, moze taki dzien ze mlody placzliwy,
ja dzisiaj mialam taki leniwy dzien ze juz nie pamietam kiedy taki byl

ciacho- dziś pszaleliśmy z porządkami, ale teraz tak fajnie w mieszkaniu się siedzi.
Powiem Ci, że ja zdecydowanie częściej mam tych leniwych dni:sorry:czasami jak przyjde z pracy to nawet nie chce mi się garów umyć, nie wspominając o obiedzie.

reklama
ja mam zawsze porzadek taki na tip top w jednym pokoju a z reszta roznie bywa
eee tam przesadzasz nie zawsze trzeba wszystko robic od reki chociaz pozniej nie byloby balaganu:-D
ja dzisia taka wytracona z lekka jestem bo wczesnie rano do dom wrocilismy, pogoda taka sobie wiec
prawie caly dzien w domu:-)

Do góry