reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam

ja nie miałam czau wczoraj

dziś też mało

Martuchaa-
nie gadałam z nią tak, więc nie wiem jaka jest, ja się tak nie spoufalam z ludźmi.

Lavrunia- i tak musisz iść do lekarza jak chcesz jakieś leki, bo nie wszystko można brać jak się karmi piersią, ja teraz biorę leki detralex, albo coś z diosminą i one działają znikły na razie, a ja miałam już usuwane. dla karmiących jest ruskolex ale nie wiem czy nie na receptę. I tak jak ciasteczko mówi co innego jeść, kup sobie siemię lniane lub otręby, jogurt jak możesz ze śliwkami, lub kiwi, ale nie wiem jak zareaguje Michasia.

Mychaa-
ciekawe co on chciał od ciebie, napalony na ciężarną, faktycznie strach, współczuję ci

reklama
Kroma napalony chyba raczej nie bo on wyglądał i zachowywał się jak psychiczny :-( :szok: :no: zresztą psychol też może się napalić .. Normalnie boję się dziewczyny coraz bardziej w biały dzień wychodzić na miasto, takie typy chodzą i nie wiadomo o co im biega...
Żeby nie wiem jak było jasno na dworze więcej nie będę szła bokiem ani tyłami, tam którędy szłam też ludzie chodzą, z aut wysiadają i wsiadają bo tam parking i zaraz sklepy, ale wątpię że ktoś by mi pomógł jakby ten czub się do Mnie zbliżył i zaczął Mnie zaczepiać czy coś - normalnie strach jak nie wiem co..... brak słów .. chyba zacznę w torebce jakiś pieprz nosić ten w spray'u czy coś .....

mycha wystarczy dezodorantem po oczkach, nie nakrecaj sie nie sluzy to ani tobie ani dzieciowi
no swirow nie brakuje ale nie mozna dac sie zamknac w domu

mnie kiedys jeden typek swiecil klejnotami w amfiteatrze, jak jeszcze amfiteatru nie remontowali,
przed ogordzenim go ;-) Tez spierniczalam ile w nogach sily bylo :sorry:

Future daj znac jak kupisz aparat ;-) Ja z mojego jestem mega zadowolona :tak:
Kroma jak usuwane :eek: operacyjnie je sie usuwa :confused: Lekami nie da sie wyleczyc tego :eek:

tatko mnie zarejestrowal i mlodego na poniedzialek na 15:50 idziemy :tak:

Ostatnia edycja:
Ciasteczko nie nakręcam się, ale co to za czasy nastały żeby bać się w biały dzień z domu wyjść ..
A no dzidzi nie służą nerwy, stres itp., ale to jest nieuniknione niestety ... Teraz to już jako tako luz, ale wtedy to spierniczałam ile sił w nogach ...... :szok: później wstawię fotki brzusia ;-) :tak:

MYCHA współczuje ci sytuacji, też bym w panike wpadła ale z racji że jesteś w ciąży powinnaś jak najszybciej o tym zapomnie, zrób sobie odprężający prysznic, włącz fajny film, zjedz puche lodów, cokolwiek byleby ci się humorek poprawił
LARVUNIA a co się stało? żadna mama która kocha swoje maleństwo nie robi specjalnie dziecku ałki, a wypadki chodzą po ludziach, nie martw sie, niunia kocha cię nad życie, a ja kilka razy z tobą się widziałam i wiem że jesteś wspaniałą mamą

A u nas burza była...
Mam pytanko, czy któraś używała tego olejku olbas do inhalatora? czy tylko tak jak tam piszą że na szmatke i wdycha się powinno?

ciasteczko- siłownia rano, ale chyba sobie ją odpuszczę, muszę o 6 wstać i jak wychodzę o 7 to M musi już wstać, wracam o 10 i szybko obiad, prasowanie, teraz mam wolne, czasem u mamy jestem, tak co drugi dzień, chodzę do siostry, choruje ostatnio i jakoś mam czarne myśli.

Mycha- może jakiś pedofil, ja też na wszystkich patrzę podejrzliwie szczególnie jak mi dziecko zaczepiają, kiedyś słyszałam historię, że chcieli dziecko porwać i w wc damskim dorwali matkę w jakiejś galerii i ją obezwładnili, na szczęście dziecko udało się odzyskać, znaleźli w jakimś aucie i już było uśpione, a ponoć to kobieta ją podeszła od tyłu i nie chcę cię straszyć, ja sama mam złe myśli ciągle jak gdzieś jestem, zawsze Olkę trzymam za wózkiem i nigdy od strony ulic, żeby nikt nie wciągnął, naczytałam się Detektywów i tam są takie historie. Ale trzeba się jakoś z domu ruszać, najważniejsze jest to, żeby w śród ludzi przebywać.

Lavrunia- miałam krwiaki, wycinają je, ale to jest jednodniowy zabieg, nie boli, tylko ja puszczą leki przeciwbólowe boli. Ale ja mam ogólnie problemy z żylakami węc u mnie to wszystko się łączy, tylko w ciężkich przypadkach się wycina, a tak lekami leczy.

Ostatnia edycja:
mycha pewnie sama bym zpierniczala gdzie pieprz rosnie
kasia ja uzywalam tego olejku 2-3krople wpuszczalam do sloika goracej wody
i na noc stawialam dzieciakomw pokoju, te olejek bardzo dobra rzecz zuzylam wsumie chyba 3opakowania jego
larvunia to tez mialas przygode, nie zazdroszcze
kroma ty tez sie ma z tymi zylakami:-( pelno swirow chodzi na swiecie ale coz trzeba jakos zyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciasteczko- mam czasem doła, młoda jestem a sypię się od środka. A świry to są, tylko modlić się, żeby na takiego nie wpaść.

Do góry