reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No własnie;) Jak milutko zostałam powitana;) Aż się zastanowię nad popisaniem z Wami dłuzej pfff ;)

U nas po staremu, praca dom praca dom. I ani chwili wytchnienia czasem.
Izku super. W środę została pełnoprawnym przedszkolakiem, mieli pasowanie, a dodatkowo festyn rodzinny z grillem i pizza;)
Świetnie było! Fajne zabawy i wogóle. Zdjecia, jakbyście chciały zobaczyc to zapraszam na fb, bo tam częściej coś wrzucam.

Ja w pracy dzis.... a tak mi się chce spać ze nie macie pojecia!!!!

reklama
hej. melduję się na chwilkę bo Krzysiek ma dziś urodziny i muszę wybyć na miasto po prezent i w ogóle coś pomyśleć.. do tego porządki mnie czekają i bank ehhh żyć nie umierać:rofl2:

kroma ja Moniki nie cierpię, fałszywa babka z niej:sorry: ale super że jesteś zadowolona:tak:

o ruch sie zrobil :-D
katgen a czasem doba moglaby byc dluzsza ;-) fajnie ze sie wybawiliscie
martucha no to imprezka jakas sie szykuje:-D
marzenka milego weekendu

jejku mloda cos niespokojna z nowu sie robi :confused2: nienawidze tego... ale lepsze t niz kolki u mlodego. Tego drugi raz chyba bym nie zniosla :-(

katgen super ze u Was oki :tak:
Moze to i dobrze ze ani troche wytchnienia nie masz, nie masz czasu myslec nad tym na co kasa idzie i na co jeszcze brakuje ;-)

Jakna dworze jest kobitki :eek: Cieplo czy nie... bo sie zastanawiam nad spacerkiem z dzieciakami :tak:

dla mnie cieplo ale ja nieobiektywna jestem- ostatnio wiecznie mi cieplo, ja rano popychalam w krotkim rekawku a bylo 16stop
ale teraz jest okolo 20 wiec spokojnie mozesz isc na spacerek

no dobra ciacho.. Ty napewno bedziesz wiedziec jak zaradzic (nie idac do lekarza, bo niby jak zmala nie pojde do chorych) na problemowe wyproznianie sie... boli mnie jak cholera od 2 dni jak sie wyprozniam :-( bbbuuuuuuuuu.... Znasz jakis lek bez recepty moze... moze przejdzie. JAk nie to bede zasuwac do lekarza, ale wolalabym nie.

sa specjalne czopki na hemoroidy, ale nie wiem czy sa na recepte czy nie, ogolnie musisz duzo pic i jesc wiecej warzyw owocow-generalnie blonnika to wtedy lekko idzie:-D sorry za takie okreslenie ale wiem po sobie ze jak nie wypije odpowiedniej isloci plynow
to ciezka przeprawa:errr::growl:

reklama
Witam z kawunia:)
dzis sie obrobilam i wszystko posprzatalam;p
jestem taka spiaca oczy mi sie zamykaja....
cierpie na bezsennosc. ide o polnocy spac juz z musu a zasypiam kolo 3 pozneij rano musze wstac jak julka wstaje nie moge narzekac wtsaje zawsze kolo 9 a dzis M z nocki wrocil i tak glosno postanowil sobie drzwiami trzasnac ze Julka o po 7 jak on przyszedl byla juz na nogach! wrr

Katgen witaj:-)

LANA sprawa chyba pokrótce wyjaśniona a dowodów poszukam ;-) i nie bronie ci pyta tylko nie chcę się z tobą pokłócic bo nie lubie kłótni i dlatego chcę ten temat skończyc

heheh troszke sie rozesmialam bo forum jest od dyskutowania. I to wcale nie jest zadna klotnia ani nie miala tego na celu.
Wg ciebie to chyba dopytac o nic nie mozna bo zaraz czlowiek chce sie klocic;p
nastepnym razem pomysl ze ja moze chce wiedziec skad masz takie mocne argumenty i przyznac Ci racje ale dopiero kiedy bede pewna ze masz racje:)

edit

sa specjalne czopki na hemoroidy, ale nie wiem czy sa na recepte czy nie, ogolnie musisz duzo pic i jesc wiecej warzyw owocow-generalnie blonnika to wtedy lekko idzie:-D sorry za takie okreslenie ale wiem po sobie ze jak nie wypije odpowiedniej isloci plynow
to ciezka przeprawa:errr::growl:

jest prcto hemolan bez recepty i duzo innych. sama kupowalam ale procto hemolan to chyba 27 zł kosztuje.. zdzierstwo jak na 10 czopkow;p
z tym ze juz po 1 czopku poczulam mega ulge i poprawe:)

Do góry