reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no myslalam za jakis strajk robicie o ktorym nie wiem ;-):-)
megi dzieki :* i Wam zdrowka zycze
ciacho juz ciasto pieczesz, osz kurde ze ci sie chce ;-)

ide uczyc sie wiazac chuste ;-) chyba z mloda pojde po Frucia w chuscie, bo z wozkiem nie wjade do przedszkola chyba bo jak... Spacerowki i rowery zostawiaja przed wejsciem widze. N musze w koncu sie naumiec co nie ;-)

reklama
ciacho wiesz co jest najgorsze.. juz zapomnialam jak to jest. Na jakas godzine sobie cos ustale, mloda przykladowo przygotowuje wczesniej sobie a ona i tak nie robi jak sobie zaplanuje hehehe, mysle sobie ze sie najadla juz, przebrana pieluche ma, wiec teoretycznie moge robic juz COS a tu raptem mlodej sie cycka zachciewa... i znowu godzine przy cycku wisi... poracha na calego :sorry: Zapomnialam jakie to wkurzajace hehehe.... i wez tu teraz umow sie z kims na konkretna godzine ;-)

taki urok posiadania malego dziecka;-) w tym okresie to jak ktos nie odwiedzi to samemu ciezko gdzies sie wyrwac
mnie np. wkurza jak ktos sie spoznia,o ile zrozumiem spoznienie kogos kto ma male dziecko to nigdy nie bylam w stanie zrozumiec, jak mozna spoznic sie godzie i nie zadzwonic

milego dnia laseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LARVUNIU zdrówka i 100latek na 2 tygo Misi :-) ucz sie wiąza chuste ucz... ja miałam nosidełko te takie zapinane i długo miałam problemy żeby sama sobie założyc... a chuste to już wogóle cię podziwiam
MEGI zdrówka dla was, trzymajcie się cieplutko
CIACHO ciebie też podziwiam, nie pamiętam kiedy ostatnio ciasto upiekłam, ale później pokarze foto naszego torta weselnego, masakra był wielki jak cho###a a zszedł co do grama

kasia czesc ;-) mi sie bardzo podoba noszenie dzieci w chustach, taka bliskosc fajna i wygoda ;-) Wszedzie do sklepu mozna wejsc bez problemu itp ;-)

ciacho... no to masz jak ja... tez tego nie rozumiem ;-)

wiecie coooooooooooo.. ja chce KAWY :hmm:
dzieki za zyczenia w imieniu Misiulki ;p

LARVUNIU a no widzisz jakaś nie kulturalna jestem ;) nawet cześ nie powiedziałam... No więc mówię CZEŚC... a co do nosidełek i chust, popieram, świetna rzecz, jak już sie przyzwyczisz to niezastąpiona rzecz, cięrzko nam było się z nią rozsta, jak Kacper miał półtora roku to dzięki temu naszemu nosidełku pół wybrzeża zwiedziliśmy

helo
buzki dla Misi.
narazie nie mam auta, ale kolo 14 moge juz miec. chętnie się spotkam, bo teraz siedze tylko w domu. zadzwonie jak bede miala samochod.
z wozkami moze sie przejdziemy?
zobacze w koncu misiaczka mojego ;)

reklama
Witam się i Ja ;-) jestem u cioci więc korzystam i się witam ... :-)
My jakoś czas spędzamy, tęsknimy trochę do domu a Ja za Moim mężusiem :-( no ale jak mamy siedzieć sami calymi dniami w domku to tutaj toszkę sobie odpocznę a i synek się wybawi :tak: pewnie w sobotę bądź w niedzielę zlądujemy w domku :tak: odezwę się jak coś.
larvunia 1oo latek dla Michasi, Kroma gratuluję 5 i powodzenia w znalezieniu pracy, Megi wracajcie do zdrowia a o tych co zapomniałam - przepraszam i milego dzionka życze .....

Ja się nie najlepiej czuję, dzisiaj zasłabłam i jakoś tak dziwnie się czuję i coś Mnie niepokoi ale nie będę pisać tutaj, może później albo jutro napiszę na tajnym, ale chyba przyjdzie Mi iść wcześniej do lekarza bo ponad 2tyg do wizyty mam a do tego czasu zwariuję ze strachu i z niepokoju ....

Pozdrawiam Was wszystkie. Papa

Do góry